sportski sportski sportski sportski

KOD

Saga oko Sandra Rašića je završila, on je novi igrač Sonik Puntamike

Ono što se najavljivalo, dobilo je potvrdu, no nije išlo tako glako baš…

Prije desetak dana Sonik Puntamika je najavila da će se na početku njihovih priprema pojaviti Sandro Rašić, dosadašnji igrač Cibone i predstavila to kao gotovu stvar. No, Sandro Rašić u tim trenucima nije dogovorio ništa sa svojim klubom, Cibonom, a niti do kraja sa Puntamičanima, to nam je potvrdio u razgovoru.

Nakon toga, trener Cibone, Ivan Velić je izjavio da će Rašić biti među putnicima na prvu pripremnu utakmicu protiv Igokee, no ipak znalo se u pozadini da Rašić razmišlja u smjeru da napusti Cibonu i skrasi se negdje dalje. S obzirom na popunjene vanjske pozicije u Ciboni (Drežnjak, Bilinovac). To dalje, bila je Sonik Puntamika, gdje mu je obećano da će dobiti više minuta nego u ovoj, jakoj Ciboni.

Na kraju je jučer ipak postignut dogovor i Sandro je raskinuo sve sa Cibonom i postao i službeno igrač Sonik Puntamike, gdje će od sutra tražiti svoje mjesto pod suncem. Definitivno je igrač na kojeg vrijedi obratiti pažnju, prije svega zbog svog šuterskog potencijala, koji bi se u Soniku mogao još razviti.

Ipak, definitivno je ovo puno bolja opcija za Sandra, koji će tako imati priliku igrati Premijer ligu, što je u ovom trenutku za njega najbolje. Bolje nego se vraćati na pitanje zašto nije dobio priliku u Ciboni…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype