Šamarčina i pol`…

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Ustanite svi vi uredni platiše poreza u Hrvatskoj i dajte gromoglasan pljesak. Neka traje koju minutu. Neka vas gledaju ljudi okolo u čudu, slobodno, dajte.

 

Aktualni prvak i mecena domaće lige, danas je predstavio novog sportskog direktora. Čovječe, predstavio javnosti novog sportskog direktora. Kome? Zašto? Pa da još jednom podsjeti ljude valjda za što je sve ovaj čovjek, pošten čovjek prije svega, koji mirno spava, oštetio voljeni klub i državu. Preko 116 milijuna kuna izvučenih iz kluba i nešto malo milijuna državi, kad je porez u pitanju. Nepravomoćno. Ok. Znači nikom ništa.

Čisto informativno:

Novi sportski direktor je nepravomoćno proglašen krivim i osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora jer je zajedno s bratom Zdravkom te Damirom Vrbanovićem oštetio Dinamo za 116 milijuna kuna, a zajedno s poreznikom Milanom Pernarom oštetio i državni proračun za 12 milijuna kuna, a dva tjedna nakon toga je potvrđena druga optužnica protiv njega, u kojoj je jedan od šestorice optuženih za izvlačenje 200 milijuna kuna iz Dinama. Voljenog kluba. Voljene države.

 

Zbogom pameti, zbogom državo, zbogom institucije.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype