sportski sportski sportski sportski

KOD

Scottie Reynolds izgubljen do kraja sezone, očekuju li se pojačanja pod Tornjem?

Cibonu je proteklih nekoliko dana zadesio nevjerojatan splet okolnosti.

Nakon što je raskid ugovora tražio pouzdani Josip Bilinovac, koji je otišao u Francusku (druga liga), na jučerašnjoj ABA utakmici protiv Splita, pred kraj susreta ozljedu je zaradio Scottie Reynolds. Sumnjalo se na najgore, s obzirom da su ga suigrači nosili sa terena, a danas je to i potvreno. Za njega je sezona gotova, radi se o ozljedi ahilove tetive, točnije o parcijalnoj rupturi koja iziskuje čak četiri mjeseca pauze, što znači da je ova sezona za njega gotova.

U ovom trenutku Cibona je ostala bez playmakera i jednog od bekova, što bi im u nastavku sezone moglo donijeti puno problema, ukoliko naravno neka pojačanja ne stignu pod Toranj.

Krešimir Radovčić i Lovro Gnjidić su u prvom planu sada, a kako će to funkcionirati pokazat će već sutra zahtjevna utakmica protiv Splita u sklopu Premijer lige. Što se tiče ABA lige, tu su rokovi istekli i tamo će Cibona morati sa ovim kadrom u završetak sezone, dok za Premijer ligu rok za dovođenje novih igrača istječe 4.3. u ponoć.

Situacija na tržištu sigurno nije bajna kada su u pitanju pristupačni igrači, ostaje takoer i pitanje ima li Cibona novca za platiti stranca koji bi došao na tri mjeseca, uostalom pitanje je i koliko je ta opcija isplativa. Što se tiče naših igrača, niti tu situacija nije previše bajna, u igri mogu biti samo igrači koji igraju vani i koji eventualno imaju opciju otvorenog ugovora, a i na kraju krajeva, koji će zadovoljiti apetite Vladimira Jovanovića i Cibone.

Očekuju nas zanimljivi dani pod Tornjem…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype