sportski sportski sportski sportski

KOD

Serija pripremnih utakmica: “Žuti” bolji od “Narančastih”, Gorica uvjerljiva kod Bosca

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Premijerligaši i prvoligaši su započeli sa odigravanjem pripremnih utakmica za predstojeću sezonu.

ŽUTI BOLJI OD NARANČASTIH

Split je na Gripama dočekao Šibenku, u svojoj prvoj utakmici u pripremnom periodu. Splićani su od početka utakmice imali vodstvo i bolju igru od gostiju pa se razlika sa poluvremena (45:36), do kraja utakmice još dodatno i povećala do konačnih 83:69. Šibenka je tek u posljednjoj četvrtini uspjela zaustaviti koliko toliko domaćine pa je četvrtina završila 16:16. Bila je to prva utakmica za obje momčadi, vidjelo se da kod obje ekipe predstoji još puno prostora za napredak, neki su igrači na obje strane tek priključeni i obojima još predstoji posla da sve dovedu u željeni red.

Split-Šibenka 83:69

SPLIT: Perković 19, Gizdavčić 5, Perasović 5, Runjić 4, Barič 3, Čampara 15, Žganec 8, Bajo 20, Perkušić 4, Tvrdić

ŠIBENKA: Bašić 5, Jambrović 16, Paić 11, Solomun 5, Antić, Gulin 2, Živković, Pleadin 7, Rebić 9, Klarin 7, Arslanagić 7, Grgurica

BOSCO SE PROTIV GORICE DRŽAO 30 MINUTA, A ONDA POTPUNO PAO

Prvoligaš Bosco je u prvoj utakmici na pripremama odabrao Goricu za protivnika. Dobro su se držali momci Ivana Tomasa cijelo prvo poluvrijeme, a čak i do kraja treće četvrtine, koja je zaključena rezultatom 54:57. I onda je Gorica prebacila u višu brzinu, dok su igrači Bosca na takav tempo teško reagirali i potpuno pali. Dobila je Gorica posljednju četvrtinu čak 32:8 i tako upisala na kraju uvjerljivu pobjedu 62:89.

Bosco-Gorica 62:89

Foto: Šibenka (Facebook)

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype