ŠESTICA: Antonio Črnjević pripremio listić 12.kola te najavio Zabokov put ka pobjedama

U gostima nam je Antonio Črnjević iz Zaboka.

Nakon što je propustio nekoliko uvodnih kola zbog ozljede, Antonio Črnjević se vratio u sastav Zaboka, koji što prije želi pobjeći iz zone ispadanja. Dolaskom novog trenera te povratkom još nekih ozlijeđenih igrača, Zabok je malo prodisao, pružio neke dobre partije, ali su pobjede izostale, što nikako ne može zadovoljiti nikoga iz kluba. U ovom kolu, igraju derbi začelja, u kojem u njihovu dvoranu dolazi Gorica, koja ih je porazila na otvaranju sezone.

Antonio je dao svoju prognozu cijelog kola, sa nekoliko zanimljivih, po njemu, ishoda…

Prvi susret 12.kola je ALKAR-DINAMO. Sinjani su se pojačali u međuvremenu, no obje su ekipe u negativnom nizu, Alkar ima čak sedam vezanih poraza…

“Mislim da se svi možemo složiti da su obje ekipe u padu forme, u odnosu na početak sezone gdje su pružali dobre partije. Mislim da bi domaći teren Alkara mogao biti presudan u ovoj utakmici, doveli su i Lovru Bašića sada, tako da je ovo po meni jedinica.”

FURNIR dočekuje u Dubravi ŠKRLJEVO, u trenutku kada se okreću samo domaćem prvenstvu…

“Furnir je porazom završio AAC i mislim da će se sada potpuno okrenuti domaćem prvenstvu, igraju dobro na domaćem terenu i sada im u goste dolazi jedna mlada i poletna ekipa, no dajem prednost Furniru. Smatram da su i pod koševima, ali na bekovskim pozicijama bolji od Škrljeva.”

ŠIBENKA je u naletu, igraju odlično, dobili su Zadar u prošlom kolu, a sada im dolazi još jedna ekipa iz vrha, pretendent na najviše pozicije, CEDEVITA JUNIOR.

“Šibenka je u naletu i jednom dobrom ritmu, dobili su u prošlom kolu Zadar i mislim da na Baldekinu, gdje imaju sjajnu podršku navijača, nitko nije favorit. Ipak, mislim da je Cedevita uz ove nove igračke promjene (Topolović za Lončara) ipak bliža pobjedi, zbog širine kadra, ali i kvalitete i smatram da mogu duže od Šibenke igrati u visokom ritmu.”

U Trnsko BOSCU stiže ZADAR, malo i poljuljan porazom u Šibeniku…

“Zadar će se sigurno htjeti iskupiti za poraz od Šibenke, ali mislim da će sve ovisiti o njihovom pristupu i ulasku u utakmicu. Naravno, uvijek su moguća iznenađenja, ali mislim da Zadar ovdje odnosi pobjedu.”

Imamo novi derbi u ovom kolu, CIBONA-SPLIT. Ekipe vuku neke repove iz Kup utakmice i sigurno je da nas očekuje uzbudljiva utakmica…

“Vidjeli smo koliko je prašine podigao posljednji susret ove dvije, po meni dosta podjednake ekipe. Split ima sjajnog Shortera, dva druga stranca također dobro igraju, a mislim da će doći nabrijani te da će se htjeti iskupiti za poraz u Kupu. Cibona je doživjela težak poraz od FMP, nikako da uhvate rezultatsku konstantu, imaju stalno taj efekt up-down i ja bih ovdje prognozirao pobjedu Splita.”

Za kraj, susret ZABOK-GORICA. Derbi začelja, obje ekipe žele što prije pobjeći iz opasne zone…

“Mislim da smo dosta toga popravili u posljednjih nekoliko utakmica, da pružamo nešto bolje partije, a sada nam dolazi Gorica, koja nas je porazila u prvom kolu. Oni su kao i mi promijenili trenera, ali mi igramo na domaćem parketu i ako damo sve od sebe, mislim da ćemo doći do treće pobjede u sezoni.”

Hvala Antonio i sretno u nastavku sezone!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype