sportski sportski sportski sportski

KOD

ŠESTICA: Domagoj Vuković ne vjeruje u iznenađenja u ovom kolu

Drugo izdanje Šestice ugostilo je prvotimca Cibone, Domagoja Vukovića.

Jedan od onih koji ima pravo igrati u svim natjecanjima ove sezone je Domagoj Vuković. Ovaj krilni centar je jedan od petorice igrača iz prošle sezone koji ima pravo nastupati za Cibonu u Premijer ligi ove sezone, pa je i logično u odabiru Ciboninih igrača za prognozu kola uzeti njega za gosta. Domagoj ne vjeruje u iznenađenja u ovom kolu, jednostavno je prognozirao svih šest pobjeda favorita, a gledajući parove možda je minimalno mjesta i šanse da se neko iznenađenje i dogodi.

Kako i što je popularni Vuk prognozirao, čitajte u nastavku…

Zagrebački obračun odradit će BOSCO i DUBRAVA. Dubrava je u prošloj utakmici uspjela uhvatiti protiv Zaboka prvu pobjedu, Bosco ju i dalje nema, a s obzirom na roster i sve što je snašlo ovog premijerligaša, načekat će se na prvo slavlje…

“Mislim da je ovdje sve jasno. Bosco se još traži, pitanje je sada hoće li oni neku svoju formu pronaći u kasnijem dijelu sezone, ali u ovom trenutku je Dubrava daleko ispred njih i u boljoj formi i ovdje prognoziram dvojku.”

ŠIBENKA se nakon obaveza u ABA 2 ligi vraća Premijerki, u kojoj dočekuje na svom parketu ALKAR. Sinjani su nakon pobjede u Dubravi upisali dva poraza od Zadra i Cibone, a i sada ih čeka nezgodan protivnik, koji će ipak biti malo i umoran i sigurno je da će oni tu tražiti svoju šansu.

“Dao bi prednost Šibenki, koja je namučila i Zadar u prošlom kolu te se pokazala kao vrlo dobra, mlada, momčad. Igraju na svom terenu i mislim da ne bi trebali imati puno problema za doći do pobjede protiv Alkara.”

ŠKRLJEVO čeka branitelj naslova, ZADAR, koji je i nakon tri kola na stopostotnom učinku.

“Ovdje mislim da nema mjesta za nikakva iznenađenja, očekujem pobjedu Zadra. Čak sam i siguran da će trener Jusup uspjeti odmoriti neke stožerne igrače i opet kao i protiv Alkara, dati priliku nekim mlađim igračima.”

CEDEVITA JUNIOR dočekuje u ovom kolu novog člana Premijerke, DUBROVNIK, a utakmica se igra nakon što su Vitamini sudjelovali na balonu ABA 2 lige…

“Ukoliko ne bude velikog umora i sve u redu sa ekipom Cedevite, mislim da oni ne bi trebali imati većih problema za doći do nove pobjede.”

Na Gripama se igra derbi neporaženih momčadi, SPLIT dočekuje DINAMO. Može li Sesarova družina prirediti prvo iznenađenje u ovoj sezoni?

“Dajem prednost ovdje Splitu. Dinamo je dobra momčad, pokazuju kvalitetu, ima tu igrača koji iza sebe imaju dobre karijere i vjerujem da će oni u nekom trenutku otkinuti bodove nekom od favorita, ali mislim da ne u ovom kolu.”

ZABOK-CIBONA, posljednji je par ovog kola…

“Mi jesmo u toj skraćenoj rotaciji, ali ni sportski, ni navijački, ne mogu reći ništa drugo osim čiste dvojke.”

Domagojevih 6:

BOSCO-DUBRAVA 2

ŠIBENKA-ALKAR 1

ŠKRLJEVO-ZADAR 2

CEDEVITA JUNIOR-DUBROVNIK 1

SPLIT-DINAMO 1

ZABOK-CIBONA 2

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype