ŠESTICA: Matej Bošnjak ima listić 14.kola, sa četiri jedinice te poraz Splita u Dubravi

U goste Šestice je stigao Furnirov Matej Bošnjak.

Ovog tjedna u Premijerki se igra među kolo, već sutra, u kojem je na rasporedu pet utakmica, dok će se u četvrtak odigrati posljednja. Nakon što je za vikend Patrik Jambrović bio “gost prognozer”, sada je u goste stigao jedan od najboljih igrača Furnira ove sezone, sedmi strijelac lige i prvi po postotku ubačenih dvica, Matej Bošnjak. On i Amerikanac Hollingsworth udarne su igle Furnira ove sezone, koji je trenutno na 6.mjestu tablice, sa tri pobjede u nizu, a u ovom kolu u goste im stiže Split i upravo tom utakmicom, zaključit će se 14.kolo.

Iz tog razloga, zamolio sam Mateja da odradi listić kola…

ŠKRLJEVO nikako da prekine negativan niz, a nakon Splita, sada ih čeka još jedna momčad iz samog vrha, ZADAR. Mogu li oni iznenaditi jednog od favorita prvenstva?

“U ovoj utakmici mislim da je Zadar veliki favorit, ove sezone igraju jako dobro pariraju svim klubovima u Aba ligi, samim time i u našem prvenstvu, tako da mislim da će tu biti dvojka.”

ŠIBENKA se možda i nenadano poskliznula kod Dinama za vikend, no priliku za popravak imaju sutra pred svojim navijačima protiv GORICE, koja nikako da uhvati pravu formu i pomakne se sa začelja tablice.

“Šibenka ove sezone igra odlično, pogotovo na Baldekinu, iako njihova forma i u gostima uopće nije loša. Sa druge strane, Gorica je u određenim problemima ove sezone, što pokazuju i njihovi rezultati, tako da bi tu trebala biti jedinica. Pobjeda ostaje na Baldekinu!”

U prošlom kolu ALKAR se u produžetku dočepao pobjede u Velikoj Gorici, a promjene koje su napravili unutar momčadi, odmah su dale rezultate. Sada im u goste stiže ZABOK, čije su igre puno bolje od samih rezultata…

“Po meni najneizvjesnija utakmica ovog kola i jako bitna utakmica za obje ekipe, ali zbog domaćeg terena i dovođenja Lovre Bašića dajem prednost domaćinu.”

Derbi kola igraju CIBONA i CEDEVITA JUNIOR. Vitaminima se vratio Kruno Simon i njihova je igra odmah dobila drugi smisao, dok će Cibona sigurno htjeti i drugi puta ove sezone doći do pobjede protiv Cedevite, pogotovo što igraju na svom terenu…

“Jako zanimljiva utakmica, ujedno i derbi kola. Cedevita je jako kvalitetna ekipa, pogotovo sada kad im se vratio Kruno Simon, ali zbog navike igranja jačih utakmica u Aba ligi, dajem predonost Ciboni i tipujem jedinicu.”

Još jedan gradski derbi je na rasporedu, BOSCO dočekuje DINAMO

“Bosco ove sezone igra jako lijepu i brzu košarku, pod vodstvom Ivana Tomasa, ali mislim da bi iskustvo i individualna kvaliteta Dinama trebalI presuditi, tako da mislim da će u ovoj utakmici biti dvojka i da Dinamo dolazi do pobjede.”

I za kraj, posljednja utakmica kola, FURNIR-SPLIT. Žuti su favoriti, no sigurno je da sa vaše strane neće biti bijele zastave, pogotovo što igrate na svom terenu, u dobrom ste i pozitivnom nizu…

“I zadnja utakmica…Igramo protiv Splita koji igra puno bolje u nastavku sezone nego na početku. Kvalitetnija su ekipa na papiru od nas, to nije sporno, ali mi ulazimo u svaku utakmicu samo sa mišlju na pobjedu, imamo tri vezane pobjede, atmosfera je odlična u ekipi, tako da ovdje tipujem na nas, tj. jedinicu.”

Hvala Matej i sretno u nastavku sezone!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype