sportski sportski sportski sportski

KOD

ŠESTICA sa Josipom Barnjakom

Najavu 4.kola odradili smo sa kapetanom Škrljeva, Josipom Barnjakom.

Škrljevo je, kao što već svi znate, najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone, sa maksimalne tri pobjede i stopostotnim učinkom. Jedan od predvodnika ovakvog Škrljeva je i Josip Barnjak, koji je trenutno i vodeći igrač lige nakon tri kola prema valorizaciji.

Josipe, krenut ćemo sa dva današnja susreta. SPLIT na Gripama dočekuje GORICU, koja je u prošlim sezonama itakako znala namučiti Žute i sigurno je da nas očekuje zanimljiva utakmica…

“Mislim da će to biti najzanimljivija utakmica kola. Susret je to dvije jako dobre momčadi, a mišljenja sam da je Split puno bolja momčad kada igra na domaćem terenu, dok je Gorica i dalje pod Sesarom jako dobra ekipa. Prošlo su kolo uvjerljivo poraženi kod Cibone, ali sigurno je da će htjeti pokazati da mogu igrati protiv ABA ligaša, bez obzira na taj kiks. Prednost ipak dajem Splitu zbog domaćeg terena.”

ZABOK je prošlo kolo uzeo važnu pobjedu u Šibeniku za popravak krvne slike i raspoloženja, a sada dočekuje ALKAR, koji i dalje ne zna za pobjedu…

“Obje momčadi su ušle u sezonu sa potpuno drugim sastavom od prošle sezone i loše su startale u ova tri kola, Zabok je uhvatio tu jednu pobjedu, Alkar niti jednu. Sinjani će sigurno tražiti izlaz iz krize i prvu pobjedu, a Zabok je malo došao do zraka, bar mi se čini, nakon one pobjede u Šibeniku. Znamo svi da je Zabok jako teško dobiti na njihovom terenu, tako da očekujem tešku utakmicu za Alkar, ali ipak pobjedu Zaboka.”

SONIK dočekuje CIBONU na svom terenu, sada i bez Marčinkovića, koji je preselio u Zadar i dodatno oslabio momčad. Stiže Cibona, koja je u naletu nakon pobjede nad Megom, no možda će biti malo i umorni, s obzirom da ih večeras čeka Zadar u sklopu ABA lige…

“Sonik je nakon prvog kola i kiksa u Osijeku dobro nastavio, sa dvije pobjede, no Cibona je stvarno jaka ove sezone. Sve redom mladi momci, igraju odlično, dobro izgledaju na terenu, imaju širinu, kvalitetu i mislim da ovdje ne bi trebalo biti nikakvih iznenađenja, očekujem jednu sigurnu pobjedu Cibone.”

Dom Sportova će biti poprište susreta CEDEVITE JUNIOR i VRIJEDNOSNICA OSIJEK. Radi se o utakmici sa dosta mladih igrača, no možda i sa jednom razlikom u kvaliteti…

“Obje ekipe su za mene na neki način iznenađenje do sada. Cedevita je već u prvom kolu iznenadila Split i pokazala da ima određenu kvalitetu, mlada su momčad i sigurno je da će biti težak protivnik svima. Sa druge strane Osijek je također pokazao određenu kvalitetu, igrali smo sa njima prošlo kolo i mogu reći da su stvarno težak protivnik, pogotovo na domaćem terenu, bez obzira na našu pobjedu tamo. No, prednost ipak dajem Cedeviti u ovom susretu.”

ZADAR će nakon Cibone u ABA ligi, odmah dočekati FURNIR, protiv kojeg ipak ne bi trebao imati problema…

“Furnir je loše otvorio sezonu, bez pobjede su do sada, a dolaze kod prvaka, koji je u ovom trenutku ipak klasa više u odnosu na njih. Ukoliko Zadar uđe maksimalno koncentrirano i bez podcjenjivanja, mislim da ne bi trebali imati problema i vjerujem da će doći lagano do nove pobjede.”

Kao i inače, za kraj smo ostavili utakmicu tvog kluba, ŠKRLJEVO-ŠIBENKA. U odličnoj ste formi, no stiže vam Šibenka, koja će doći silno motivirana da dođe do prve pobjede. Može li Škrljevo obraniti svoj teren i doći do četvrte pobjede u sezoni?

“Mislim da će se u ovom susretu dosta toga pitati nas. Imamo dobru ekipu i kemiju, odlično smo ušli u sezonu, nemamo poraza još uvijek, a nadam se da će tako ostati i nakon ovog kola. Šibenka je startala sezonu sa 0/3 i sigurno je da će protiv nas htjeti svim silama doći do prve pobjede ,doveli su sada i Kujundžića i sigurno je da su željni promjene na bolje. Ne smijemo ih podcjeniti, znamo da smo bolja ekipa i da se tako moramo postaviti od početka, tako da ako pristup bude pravi, vjerujem u našu pobjedu u tom slučaju.”

Josipovih šest:

Split-Gorica 1

Zabok-Alkar 1

Sonik-Cibona 2

Cedevita Junior-Vrijednosnice Osijek 1

Zadar-Furnir 1

Škrljevo-Šibenka 1

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype