sportski sportski sportski sportski

KOD

ŠESTICA sa Lukom Pandurićem

Deseto kolo najavljuje prvotimac Funira, Luka Pandurić.

Iako je kolo krenulo još jučer, upravo utakmicom njegovog kluba protiv Cibone, Luka Pandurić će najaviti i prognozirati ostalih pet utakmica. Luka je, za podsjetnik, ovo ljeto pristupio Furniru i već u uvodnim utakmicama pokazao klasu. Najbolju partiju pružio je prije nekoliko kola, kada je na Baldekinu uništio Šibenku. Pogledajte u nastavku njegovu prognozu…

Luka, danas se igra veliki derbi na Višnjiku, gdje ZADAR dočekuje SPLIT. Mogu li gosti u samo četiri dana skinuti i drugi veliki skalp?

“Ja ipak dajem prednost Zadru. Prvo iz razloga što igraju doma, iako to možda neće biti velika prednost kakva bi bila da mogu navijači u dvoranu, ali domaći teren je domaći teren. Drugo, mislim da će se bacit na glavu i htjeti vratiti Splitu za poraz u ABA ligi i da neće dozvoliti još jedan poraz u sezoni od njih, tako da ovdje tipujem na Zadar.”

ŠIBENKA je prošlo kolu u tvom kraju, u Osijeku, izgubila praktički dobivenu utakmicu. Sada će imati priliku za popravni ispit protiv ZABOKA, koji ponovno ide u Dalmaciju, nakon što je prošli vikend uvjerljivo poražen na Gripama…

“Mislim da si Šibenka ne smije dozvoliti novi poraz. Imaju ih sada tri u nizu i sigurno je da će dati sve od sebe da se vrate pobjedama. Dva od ta tri poraza su bila minimalna, znači moglo je otići i na njihovu stranu, ali na kraju nije i pišu se porazi. Tako da bi ovdje dao blagu prednost njima i iz razloga što igraju na svom terenu, gdje se najbolje poznaju. Pobjeda ostaje u Šibeniku.”

ALKAR je u posljednjih pet utakmica poražen četiri puta i sada čeka SONIK PUNTAMIKU, koja je nakon odličnog početka, upisala dva poraza, od Cibone i Gorice. Sigurno jedna zanimljiva utakmica pred njima…

“Alkar će se sigurno htjeti vaditi za te poraze, pogotovo onaj od Osijeka na svom terenu, jer mislim da im poraze od Cibone i Zadra nitko ne može zamjeriti, no protivnike svog ranga moraju početi pobjeđivati i mislim da im je sada dobra prilika. Sonik je s druge strane, odlična ekipa, dobro posložena, sa spojem mladosti i iskustva. Sigurno je da su im u prošlim utakmicama nedostajali Rašić i Šarlija, a ukoliko oni ne budu u kadru za ovu utakmicu, onda bi dao malo više šanse Alkaru. U svakom slučaju, očekujem neizvjesnu utakmicu u svakom slučaju.”

GORICA je ušla u odličan ritam nakon izlaska iz izolacije. Upisali su dva poraza i sada dočekujue fenjeraša HERMES. Ne bi trebalo biti puno upitnika oko ove utakmice.

“Slažem se. Igrači Gorice su pokazali veliku želju za utakmicama i pobjedama, da se ponovno vrate u vrh tablice, što su pokazale dvije uvjerljive pobjede protiv Škrljeva i Sonika. Mislim da Hermes tamo ne može tražiti bodove i Gorica je tu ogroman favorit.”

I za kraj, tvoj bivši klub VRIJEDNOSNICE dočekuju ŠKRLJEVO. Osječani su u nizu od dvije pobjede, dok se Škrljevo malo pribralo pobjedom nad Alkarom, razlika na tablici između ove dvije ekipe je samo jedan bod.

“Vrijednosnice su ovom pobjedom nad Šibenkom sigurno dobile vjetar u leđa, potvrdili su tako na najbolji mogući način bodove iz Sinja i može se reći da su u naletu. Igraju na svom terenu i tu vidim njihovu veliku prednost. S obzirom da je Škrljevo do sada pokazalo puno bolju igru na domaćem terenu, nego u gostima, ipak onda dajem prednost Vrijednosnicama u ovoj utakmici i očekujem njihovu pobjedu.”

Hvala Luka i sretno u nastavku sezone.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype