sportski sportski sportski sportski

KOD

ŠESTICA sa Pavlom Marčinkovićem

Nepotpuno kolo najavljuje prvotimac Splita, Pavle Marčinković.

Nakon niza odgoda, smanjenja obaveznih dana u samoizolaciji, nastavlja se Premijer liga, a na rasporedu je 8.kolo. Četiri utakmice se mogu igrati, dok su susreti Šibenka-Split i Zabok-Furnir ODGOĐENI. Za najavu tekućeg kola izabrali smo igrača Splita, Pavla Marčinkovića, nama dragog i rado viđenog gosta na portalu. Pavle je u svom stilu najavio četiri utakmice i pretvorio našu rubriku u ČETVORKU, umjesto ŠESTICE…

ZADAR na svom terenu dočekuje HERMES ANALITICU i veliki je faovorit. Za Pavla također nema previše dvojbi kada je ova utakmica u pitanju…

“Tako je da. Domaćin je veliki favorit, pogotovo nakon ove pobjede u gostima nad Primorskom u ABA ligi, napunili su se samopouzdanjem, uostalom i igraj na domaćem terenu. Iako moram reći da Hermes može biti nezgodan protivnik, igraju na puno poena i nekakvu svoju lepršavu igru već godinama i imaju svoje oružje za odgovoriti, ali mislim da to Zadar dobija.”

Utakmica CIBONA-SONIK PUNTAMIKA je prvotno bila odgođena, no danas je stigla obavijest da će se ipak igrati. Što očekuješ? Može li Sonik do nekakvog novog iznenađenja?

“Nakon pobjede u Novom Mestu, sigurno je da je Cibona veliki favorit, iako ne bih htio otpisivati Sonik, pokazali su da imaju igru za velike. Pitanje je u kakvom će rosteru ići u Zagreb, ne znam kakva je situacija sa Vladovićem, jer mislim da njihova igra sa njim i bez njega nije ista i da je on jedan od vođa te ekipe. Ipak, mislim da će širina Cibone koju imaju presuditi.”

GORICA se nakon dugo vremena vraća na parkete i čeka ju domaća utakmica protiv ŠKRLJEVA. Pitanje je u kakvom su stanju Sesarovi momci nakon pauze od treniranja…

“Po meni jedna domaćica klasična. Veće šanse po meni ima Sonik iznenaditi Cibonu, nego Škrljevo Goricu. Mislim da Gorica u ovoj situaciji kada igraju jednu utakmicu tjedno, nemaju mjesta za kalkuliranje i mislim da će Škrljevo shvatiti maksimalno ozbiljno i doći do pobjede.”

ALKAR u svojoj dvorani čeka ekipu VRIJEDNOSNICA i ovo je potencijalno uzbudljiva utakmica, može se reći, podjednakih protivnika. Što Pavle očekuje od ovog susreta?

“Najznanimljivija utakmica kola po meni, na visoki broj poena. Alkar je i protiv Šibenke kući igrao na velik broj poena, dok gosti iz Osijeka tako igraju već sezonama. Očekujem izuzetno zanimljivu utakmicu, u kojoj ipak dajem prednost Alkaru.”

Ha, ništa Pavle, hvala ti na sudjelovanju i odmori se…

Foto: KK Split / Ivica Čavka

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype