ŠESTICA: Vito Porobić prognozira 10.kolo i nada se da Gorica može kod Dinama prekinuti niz poraza

U goste nam je stigao Vito Porobić iz Gorice.

Gorica je u prošlom kolu bila blizu prekida negativnog niza, koji traje sada već predugo. Dogodila se u međuvremenu i smjena trenera na klupi momčadi, no i dalje momčad muku muči sa traženjem prave forme. Jedan od igrača koji je došao na početku sezone među Bikove je Vito Porobić, koji je stigao iz Vrijednosnica. Zvali smo Vitu da najavi i prognozira kolo…

Dalmatinski obračun igra se na Gripama, SPLIT-ŠIBENKA. Mogu li gosti do iznenađenja kod Žutih?

“Mislim da bi Split trebao ovo dobiti. Šibenka igra vrhunski ove sezone, trener Milačić je to stvarno jako dobro posložio, svaka im čast na ovakvom ulasku u sezonu, no Split igra doma i mislim da će Žuti ovdje upisati pobjedu.”

CEDEVITA je u prošlom kolu upravo protiv vas preokretom došla do pobjede, sada ih očekuje domaći susret gdje im u goste dolazi ZABOK.

“Cedevita također u jednom dobrom ritmu, za razliku od Zaboka, koji je i mijenjao trenera, ali i pružio dobru igru recimo u Splitu. No, mislim da je Cedevita kvalitetnija momčad, igraju na svom parketu i ne očekujem ništa osim njihove pobjede.”

ŠKRLJEVO je na Baldekinu prekinulo niz od tri pobjede, a sada će sigurno htjeti protiv BOSCA vratiti se na te staze.

“Dvije mlade ekipe se susreću ovdje, a očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja. Zbog domaćeg terena ovdje bih ipak dao prednost domaćinu te tipujem jedinicu.”

ZADAR dočekuje ALKAR, koji je nakon dobrog ulaska u sezonu zaredao sa porazima, iako se ne mogu previše niti pohvaliti rasporedom u posljednjih nekoliko utakmica.

“Zadar igra doma, kvalitetniji su od Alkara i sve osim njihove pobjede, bilo bi iznenađenje. Jedinica ovdje.”

FURNIR dočekuje u gradskom obračunu CIBONU, koja sa Zadrom drži čelnu poziciju. Mogu li Šarinovi momci do iznenađenja ovdje?

“Furnir je u svakom slučaju nezgodna ekipa, pogotovo na svom terenu i sigurno je da Ciboni neće biti lako, s obzirom i na druge obaveze koje imaju u ABA ligi, no očekujem ovdje ipak njihovu pobjedu.”

Tvoju ekipu očekuje gostovanje kod Dinama. U negativnom ste nizu i nikako da pronađete pravi ritam. Je li utakmica DINAMO-GORICA prilika da se to ispravi?

“Loše smo ušli u sezonu i nadamo se što prije da ćemo izaći iz krize. Nadamo se potpunom preokretu svega, forme i rezultata, a ovdje očekujem jednu tvrdu i neizvjesnu utakmicu, u kojoj ćemo mi tražiti pobjedu i tu tipujem na nas dvojku.”

Hvala Vito i sretno u nastavku sezone!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype