sportski sportski sportski sportski

KOD

Sesvetska drama pripala Riboli, koja se sada izjednačila sa Jazinama

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Ribola je imala sve u svojim rukama nakon prvog dijela, a onda skoro sve prosula.

Prva liga, 21.kolo:

Sesvete-Ribola Kaštela 93:95 (22:35, 17:17, 30:22, 24:21)

(Babić 25, Žgela 21 / Tvrdić 21, Vidović 19)

Kaštelani su nasušno trebali današnju pobjedu, kako bi ostali u utrci za doigravanjem, a s obzirom da ih u zadnjem kolu čeka susret protiv Cedevite, gdje će biti teško do bodova, ova današnja utakmica imala je veliku važnost.

I dobro je krenulo za njih, +13 nakon prve četvrtine, čak 35 postignutih poena, dali su naslutiti da bi ovo moglo biti njihovo popodne. Sačuvali su tu prednost do poluvremena, a onda su u trećoj četvrtini počeli padati. Jesu li prerano zaključivali utakmicu ili je nešto drugo bilo u pitanju ne znamo, no domaćin je uspio dobiti četvrtinu i smanjiti svoj zaostatak na samo -5.

Onda je krenula prava drama u posljednjoj četvrtini. Krenula je igra koš za koš, a domaćin je u prvih pet minuta imao čak i tri puta vodstvo od dva razlike, sve do četiri minute prije kraja, kada su gosti prvo otišli na +5. I iz tog minusa Sesvete su se vratile, ponovno došle na samo -1 (89:90), no Vidović i Rašetina su vratili goste na +5. Uzvratili su tada Babić i Oršanić za 93:94, deset sekundi prije kraja, a onda su napravili prekršaj na Bilandžiću, koji je sa zabio prvo bacanje, drugo promašio i pobjeda je otišla gostima.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype