sportski sportski sportski sportski

KOD

Šibenčani krenuli sa pripremama, očekuju se pojačanja

Novi trener, Dženan Rahimić, je okupio svoje pulene na prvoj prozivci.

Šibenka je današnjim danom započela pripreme za novu sezonu, u dosta izmjenjenom sastavu. Od prošle seozone na Baldekinu više nema Tonija Nakića, Jakova Vladovića, Ivana Vraneša, Tonka Vuke i braće Ivišić, a nema više niti Edija Dželalije, koji je vodio ekipu prošle sezone.

Ekipu je preuzeo Dženan Rahimić, koji je na prvom okupljanju pozdravio slijedeće igrače: Domagoj Šarić, Antonio Klarin, Domagoj Bašić, Ivan Gulin, Juraj Pleadin, Marko Vlaić, Ivan Živković, Bruno Solomun, Frane Antić te Milija Miković. Bruno Solomun i Milija Miković su za sada jedina pojačanja, no ne i jedina. Šibenčani su u potrazi za igračima na pozicijama 1 i 3, s obzirom da su ostali bez Vladovića i Nakića.

Trenutno se na probi nalazi nekoliko igrača, a među njima je i mladi reprezentativac Češke, 203 cm visoki Filip Sertić, koji će se pokušati izboriti za ugovor. Sertić inače može igrati još i za juniore.

Nazočne je pozdravio sportski direktor, Filip Vukičević.

” Još je par igrača na probi, na kojoj očekujemo još nekoliko mladih igrača. Aktivni smo na tržištu, tražimo igrače na poziciji 1 i 3, gdje smo u određenim problemima zbog odlaska Nakića u Cibonu. Očekujemo tešku sezonu jer ne znamo kako će se odvijati ova situacija s Covidom-19. Dat ćemo sve od sebe, a kao i uvijek primarni cilj je razvoj domaćih mladih igrača i, naravno, što bolji plasman na ljestvici.”

Nakon njega, riječ je uzeo i predsjedik kluba, Ante Burić.

“Pred nama je sezona za koju ni sami ne znamo kako će izgledati. Bit će neizvjesnosti što se tog natjecateljskog dijela tiče, a na nama je da osiguramo da ne bude neizvjesnosti glede financija, da zatvorimo cijelokupnu konstrukciju, da se može bezbrižno trenirati i još bezbrižnije igrati.”

Dio teksta i foto: GKK Šibenka

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype