sportski sportski sportski sportski

KOD

Šibenčani otklonili sve dvojbe: Pavao Paić ostaje na Baldekinu!

Vrlo važan potpis odradili su na Baldekinu za slijedeću sezonu.

Pavao Paić će i naredne dvije sezone nositi dres Šibenke i to je vrlo bitna stvar za domaću momčad, ali i za trenera Damira Milačića koji će imati respektabilnu unutarnju liniju pod koševima.

“Potpisom Paića praktički smo zacemetirali poziciju petice i definitivno ćemo imati prostora rotirati i sačuvati igrače od umora i eventualnih povreda. Očekujem da se Paić što prije oporavi od ozlijede koju je imao tijekom završnice prvenstva i da spreman dočeka pripreme. Sigurno je da je to još jedan kotač u našoj mašini koji će nam pomoći pokušati ponoviti rezultate prošle sezone i da pokušamo biti što konkurentniji kroz sva natjecanja.”izjavio je Milačić nakon potpisivanja ugovora.

Zadovoljstvo nije krio niti sam Paić: “Sretan sam i ponosan što ću svoj košarkaški put nastaviti u mojoj Šibenci. Drago mi je da mogu nastaviti napredovati zajedno sa klubom. Slažemo konkurentnu i jaku momčad, nadam se da ćemo napraviti dobru kemiju u ekipi i ostvariti dobar rezultat u svim natjecanjima u kojima budemo sudjelovali. Jedva čekam početak sezone i utakmice na punom Baldekinu pred najdražim navijačima.’

Izvor: Šibenka

Foto: Milan Balaban

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype