sportski sportski sportski sportski

KOD

Šibenka na pogon Freemana do pobjede nad Hermesom

Šibenka je protiv Hermesa stigla do svoje pete pobjede u sezoni.

HT Premijer liga, 15.kolo:

Hermes Analitica-Šibenka 76:84 (27:21, 15:24, 16:25, 18:14)

(Svoboda 17, Kordić 13 / Freeman 25, Šarić 18)

Početak utakmice, točnije prva četvrtina, je pokazala da će se Šibenka morati dobro namučiti kako bi došla do pobjede, dok je Hermes čvrsto odlučio da želi baš preko njih stići do svoje druge pobjede u sezoni.

Razigrao se odmah na početku Ivan Svoboda kod domaćina, koji je posebno bio precizan u šutu za tri poena i Hermes je imao +6 nakon prve četvrtine. Ipak, Šibenka se probudila u drugoj četvritni, dobila ju sa 9 razlike i došla do minimalnog vodstva, a svoju dobru igru nastavili su i u drugom poluvremenu.

Kako je Svoboda vukao Hermes, tako je Šibenku vukao James Freeman, a dobru podršku je imao i u Domagoju Šariću i njihova je igra u drugom poluvremenu izgledala dobro za njih pa je pobjeda bila blizu.

Kontrolom igre, ali prije svega rezultata, Šibenka je kroz posljednju četvrtinu praktički održavala konstantno desetak poena prednosti i na kraju stigla do zaslužene pobjede.

Spomenuti James Freeman je sa 25 poena i 6 skokova bio prvo ime susreta, dok je Domagoj Šarić sa 18 poena bio drugi strijelac Rahimićeve ekipe.

Ivan Svoboda je sa 17 poena bio prvi strijelac poraženog Hermesa.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype