sportski sportski sportski sportski

KOD

Šibenka odigrala najbolju utakmicu do sad i šokirala Škrljevo

Šibenčani su na Mavrincima došli do prve pobjede u sezoni.

HT PREMIJER LIGA, 4.kolo:

Adria Oil Škrljevo-Šibenka 84:89 (20:23, 24:22, 18:20, 22:24)

(Adway 21, Jelenković 15 / Arslanagić 21, Jambrović 13)

Šibenka je došla do prve pobjede u sezoni kod, do sada, neporaženog Škrljeva, koje je danas odigralo najlošiju utakmicu u sezoni.

Milačić je danas postavio odličnu igru u napadu, ali i obrani, koja danas nije odgovarala domaćim igračima. Već od početka utakmice gosti su zauzeli jedan gard koji je ukazivao da jako žele prekinuti negativan niz u koji su upali. Arslanagić je bio igrač koji je zadavao najviše problema domaćinima, igrač koji je prošle sezone upravo u Škrljevu počeo svoju avanturu u Hrvatskoj. Gosti su sa minimalnim vodstvom otišli na poluvrijeme.

U drugom dijelu utakmice, Šibenka je nastavila sa dobrom igrom, koja joj je donijela kontrolu rezultata. U napadu gostiju proradili su Jambrović pa i Paić i njihova je igra dobila širinu, a u tim trenucima domaćin nije imao ideje kako zaustaviti većinu gostujućih napada. Početkom posljednje dionice, domaćin je ipak uspio doći do vodstva, držao to nekoliko minuta, no u završnici su ipak popustili sa koncentracijom i željni pobjede, gosti, su kreirali preokret i na kraju uhvatili super važnu pobjedu, za samopouzdanje i mir u kući.

Foto: Šibenka / Milan Balaban

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype