sportski sportski sportski sportski

KOD

Šibenka riješila problem playmakera, stigao bivši igrač Alkara

Šibenčani su pojačali poziciju playmakera za slijedeću sezonu.

180 centimetara visoki Naba Echols je razigravač koji dolazi sa sveučilišta Northern Michigan (NCAA 2) u kojem je bio jedan od vodećih igrača s nekoliko individualnih nagrada na razini lige. U sezoni 2020./2021. igrao je u Alkaru u Sinju, te prošlu sezonu u Nizozemskoj u Landstede Hammers.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘ Echolsa mogu okarakterizirati kao jednog dobrog momka i odličnog igrača. Njegova profesionalna karijera je počela mojim pozivom njemu u Memphisu kad je došao u Alkar. Lani je igrao za nizozemski Zwolle (Landstede Hammers) gdje je odigrao odličnu sezonu. U ovom trenutku on je imao puno jače financijske ponude, ali ni jedna nije bila još konkretizirana i u tom nekome međuprostoru ja sam ga uspio nagovoriti. Postoji uzajamni respekt između mene i njega i prihvatio je biti dio programa Šibenke. Rekao sam mu što znači Šibenka i što je Šibenka kao klub, svidjelo mu se to i sretan sam što je potpisao za nas i mislim da će sigurno doprinijeti našim dobrim rezultatima.’

Naba Echols, igrač Šibenke: “Igranje za trenera Damira Milačića na početku moje profesionalne karijere bio je blagoslov na kojem ću mu uvijek biti zahvalan. Lijepo je vidjeti način na koji gura i motivira svoje igrače da budu najbolja verzija samih sebe. Kada sam odlučio igrati u Nizozemskoj  znao sam da jednog dana želim ponovno igrati za njega bez obzira u kojoj zemlji ili gradu trenirao. I sada kada sam dobio poziv da ponovno igram pod njegovim vodstvom rado sam prihvatio poziv. Dobio sam priliku igrati za povijesni klub kao što je Šibenka i nosit ću ponosno narančasto-crne boje.

Izvor: Šibenka

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype