KOD

Sinjski Alkar još malo pomladio ekipu, potpisao Fran Jacović

Nakon što su prije tjedan dana krenuli sa pripremama za novu sezonu, iz Alkara javljaju da je potpis na ugovor stavio bivši mladi igrač Cedevite.

Trener Damir Milačić je okupio svoje igrače na prvom treningu zajedno sa svojim pomoćnikom Denisom Bobetom, a na prvoj prozivci su se pojavili Hrvoje Vučić, Gabriel Marić, Ivan Kučan, Fran Jacović, Ivan Jurela, Borna Jurela, Mladen Tomašević, Lovre Tvrdić, Mirko Jukić i Ivo Zukanović. Prije početka treninga igrače je pozdravio v.d. predsjednika gospodin Dušan Đula koji im je zaželio sretne i uspješne pripreme i sezonu. Pored ovih igrača koji su bili prisutni, iz kluba najavljuju još nekoliko pojačanja, a najčešće se spominju novi Amerikanci.

Nakon nekoliko odrađenih treninga i nakon što je pokazao da može biti od koristi treneru Milačiću, u suradnji sa svojim agentom Zvonimirom Ridlom, potpis na jednogodišnji ugovor je stavio mladi 19-godišnji Fran Jacović, koji je u Alkar stigao iz Cedevite. Ovaj 199 cm visoki igrač igra na poziciji niskog krila, a svojom bi mladošću trebao pomoći Alkaru prije svega u brzoj tranziciji i bržoj igri.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype