sportski sportski sportski sportski

KOD

Sjajno izdanje Grosbasket Summer Toura na Gripama

Vincent Šepić

Vincent Šepić

Radost, mladost, veselje i uzbuđenje najprikladnije su riječi za opisati jučerašnji 3×3 Grosbasket turnir na legendardnim splitskim Gripama.

Okupile su se momčadi već od ranog jutra, a svaki igrač dobio je Adidas Grosbasket 3×3 Summer Tour majicu.

Od 9h krenulo je razigravanje po skupinama koje je, s jednosatnom pauzom, trajalo sve do 16h. Tada smo dobili sve predstavnike osmine finala.

Polufinala su nam donijele sjajne oglede. MVP je pobijedio Omiške Gusare osvetivši im se za finale 3×3 turnira na Brdima prije mjesec dana, a drugom polufinalnom ogledu Virusi su nadvisili Budale.

Na scenu tada stupa KK Split predstavivši ovoljetna pojačanja: Maura Veljačića, Jamela Morrisa, Maja Kovačevića i Tomislava Gabrića. Trener Vladimir Anzulović rekao je kako mu je želja biti bolji nego lani, napuniti Gripe te se nada još jednom pojačanju na visokoj poziciji. Revijalni basket odigrali su splitski olimpijci i legende KK Splita, a mnogobrojnoj publici obratio se i gradonačelnik Andro Krstulović-Opara.

Tada je uslijedilo novo uzbuđenje, a to je natjecanje u tricama koje je publiko dodatno zapalilo. Treće su mjesto osvojile Budale dok su Virusi sastavljeni od nekoliko profiesonalnih košarkaša ipak nadvisili mladi MVP koji je odigrao sjajan turnir. Nagrade su bile bogate, a posebno nas veseli što je turnir potpuno uspio te su vanjski tereni na Gripama, koje su srce Splita, otvoreni na naljepši mogući način.

Za kraj dašak originalne romantike…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype