SKL, 15.kolo: Charles Mandić sa 39 poena potvrdio Skipper u play-offu, Vicko Perasović ubacio 38, Vladimir Mamić 41

Donosimo pregled 15.kola Splitske košarkaške lige

Situacija u SKL se polako kristalizira pred play-off, a u ovom kolu se nekoliko igrača istaknulo svojim poenima. Briljirali su tako Vladimir Mamić sa 41 poenom, 39 je ubacio povratnik u ekipu Skippera, Charles Mandić, dok je Vicko Perasović ubacio 38 za Dolinu Gležnjeva…

Izvještaj s petnaestog kola Splitske košarkaške lige

Izvještaj utakmica 15. kola:

Subota – 10.2.

12:00  KK Skipper Pizzeria – KK Brda CB NiT 113:101

Prvu utakmicu ovog kola je dobila momčad Skippera i time praktički tri kola prije kraja osigurala mjesto u playoffu. Više od toga ih sigurno veseli povratak Charlesa Mandića koji je zaigrao prvi put nakon dvije i pol sezone. Spomenuti Mandić je postigao 39 poena, dok je u poraženih Hrvoje Bosnić zabio 32 poena.

14:00 Pošk Dolina Gležnjeva  – Strožanac 102:76

Nakon nepojavljivanja u prošlom kolu, momčad Poška je ovaj put odigrala strašnu utakmicu i doslovno pregazila svoga protivnika. Pobjeda im u nijednom trenutku nije dolazila u pitanje i ako ovako budu mogli igrati u playoffu bit će jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu. U redovima pobjednika je izuzetno raspoložen je bio sin bivšeg izbornika Vicko Perasović sa 38 poena, dok je u poraženih Duje Škaro zabio 27.

16:00 Bambina– Bačvice  88:62

Utakmica između dvije ekipe koje više gotovo ni teoretski ne mogu u playoff. U takvoj atmosferi i s malim brojem igrača bolje se snašla Bambina te upisala petu pobjedu u sezoni. Pobjednike je predvodio nevjerojatni Vladimir Mamić sa 41 poenom, dok je u poraženih se istaknuo Frane Bašić sa 25 poena.

Nedjelja – 11.2.

12:00 KK Marjan – KK Dems 86:71

U utakmici gdje se jedna momčad bori da zadrži prvu poziciju, a druga jedva čeka kraj neuspješne sezone, rezultat je bio očekivan. Ipak većinu utakmice smo gledali izjednačenu utakmicu gdje je momčad Demsa u više navrata došla na par koševa zaostatka, no za nešto više od toga nisu imali snage i kvalitete. Za pobjednike je Josip Blajić zabio 30 poena, dok je u poraženih Ante Ibrišimović zabio 20.

14:00 UKV Adriatic – Al’Amo 107:84

U zadnjoj utakmici kola je Adriatic ostvario uvjerljivu pobjedu protiv solidnog Al’Ama. Kako se sezona bliži kraju tako veterani Adriatica očito dodaju gas i ostvaruju sve uvjerljivije pobjede, čak i kad dolaze bez većine startera. U pobjednika se istaknuo ovaj put Marko Bašić sa 25 poena, dok je u poraženih Nikola Batistić brojao do 19.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype