sportski sportski sportski sportski

KOD

SKL, 17.kolo: Dvije neodigrane utakmice, poraz vodećeg Marjana, produžetak, Žitko ubacio 38 poena…

Odigrano je 17.kolo Splitske košarkaške lige.

Svega je bilo u ovom kolu u SKL. Dvije utakmice uopće nisu odigrane s obzirom da se POŠK i DEMS nisu uspjeli skupiti za svoje utakmice. Od odigranih susreta, izdavajamo pobjedu Skippera i 38 poena koje je ubacio Luka Žitko Strožancu te svakako poraz do ovog kola vodećeg Marjana od Al Ama, što i nije baš dobra vijest pred početak play-offa…Adriatic je sada preuzeo vodeću poziciju na tablici.

Izvještaj s sedamnaestog kola Splitske košarkaške lige

Izvještaj utakmica 17. kola:

Subota – 25.2.

12:00  Pošk Dolina Gležnjeva – UKV Adriatic 0:20

Utakmica nije odigrana zbog nemogućnosti momčadi Poška da se okupi za igru.

14:00 KK Skipper Pizzeria  – Strožanac 97:78

U utakmici dviju momčadi koje su osigurale playoff i već znaju da će morati igrati četvrtfinale nije bilo velike neizvjesnosti. Skipper je cijelu utakmicu kontrolirao rezultat i time pokazao da će svima u playoffu biti tvrd orah.Pobjednike je predvodio Luka Žitko sa 38 poena, a poražene Ante Polić sa 26.

16:00 KK Marjan – Al’Amo  77:95

Kako se bliži playoff dosada vodeća momčad lige igra sve slabije i pokazuje sve više slabosti u svojoj igri. Ovoga puta ih je momčad Al’Ama natrčala i nadigrala, te time ogolila sve slabosti Marjana pred playoff. U pobjednika je Nikola Batistić zabio 30, a u poraženih Mislav Lukač 27.

Nedjelja – 26.2.

12:00 KK Dems – Bačvice 0:20

Utakmica nije odigrana zbog nemogućnosti Demsa da skupi dovoljan broj igrača za odigrati utakmicu.

14:00 Bambina – KK Brda CB NiT 82:83

U zadnjoj utakmici kola je igrana je još jedna jako dobra utakmica. Pobjednika smo dobili tek nakon produžetka, a igrači obje momčadi su pokazali kako se treba odnositi prema igri čak i onda kada tvoja momčad nema nikakvih izgleda za ući u playoff. Kod pobjednika je najbolji bio Hrvoje Bosnić sa 27 poena, a u poraženih Dino Biuk sa 26.

Foto: Splitska košarkaška liga / Luka Mladinić

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype