sportski sportski sportski sportski

KOD

SKL: KK Marjan i dalje bez poraza, mladoženja Petrašić odveo Bambinu do nove pobjede

Donosimo izvještaj sa 6.kola Splitske košarkaške lige.

Izvještaj sa šestog kola Splitske košarkaške lige

Izvještaj utakmica 6. kola:

Subota – 19.11.

12:00  Al’Amo – UKV Adriatic 68:77

UKV Adriatic se ovo kolo vratio na pobjedničke staze. Na utakmicu su stigli u svom najjačem sastavu i jednostavno mladoj momčadi Al’Ama nisu dali šansu da dobiju ovu utakmicu. Predvodio ih je Ljubo Šamadan sa 19 poena, dok je u poraženih Mario Korhamer zabio 17 poena.

14:00 Pošk Dolina Gležnjeva – Strožanac 61:59

Nakon što su u prvom kolu doživjeli poraz, Pošk više ne posustaje. Žrtva je ovoga vikenda bila momčad Strožanca koja im je pružila žestoki otpor, ali više od utakmice koju odlučuje zadnja minuta nisu mogli. Pobjednike je predvodio Ivan Brzica sa 20 poena, a poražene već poslovično dobri Duje Škaro sa 25.

16:00 KK Marjan – KK Dems  81:62

Nakon još jednog kola KK Marjan i dalje ostaje neporažen. Premda su na poluvremenu gubili i mučili se s vanjskim šutom, sve su to nadoknadili u zadnjoj četvrtini te su na kraju odnijeli uvjerljivu pobjedu. Predvodio ih je Mislav Lukač sa 24 poena, dok je za poražene Marko Kragić ubacio 19.

Nedjelja – 20.11.

12:00 KK Skipper Pizzeria – KK Brda CB NiT  95:74

Treću pobjedu u nizu upisala je momčad Skippera. Nakon što smo ih u početku sezone već prežalili i nismo očekivali previše od njih, konstantnim dolaskom svojih glavnih igrača počeli su nizati pobjede. Predvodio ih je ponovo Luka Žitko sa 36 poena, a poražene Roko Dominović sa 21 poenom.

14:00 Bačvice – Bambina 69:79

Nevjerojatna pobjeda Bambine u svom slavljeničkom tjednu. Prvo su ranije ovaj tjedan imali zabavu na kojoj su uz svoje košarkaške prijatelje proslavili 30 godina osnutka, da bi zatim samo dan prije utakmice kompletna momčad bila na vjenčanju najboljeg pojedinca Luke Petrašića. U nedjeljnoj utakmici se upravo svježe oženjeni Petrašić istaknuo sa 27 poena, dok je za Bačvice Duje Karaman zabio 24.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype