sportski sportski sportski sportski

KOD

Škrljevo poslalo Vrijednosnice u Prvu ligu, Puntamika u doigravanje

Dvije odlučujeće utakmice Premijer lige završile su prema očekivanjima.

Poraz Brokera za ispadanje u Prvu ligu

Škrljevo nije dozvolilo nikakvo iznenađenje na svom parketu protiv Vrijednosnica. Dobro su se Brokeri držali veći dio utakmice, imali čak i nekoliko vodstava u trećoj četvrtini, no u posljednjih deset minuta su previše toga promašili, da bi bili u prilici kreirati iznenađenje. Škrljevo je rutinski privelo utakmicu kraju i poslalo Brokere u prvoligaško društvo u slijedećoj sezoni.

Konačni rezultat je bio 82:73.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2072144/bs.html

Puntamika preko Alkara izborila doigravanje

Momčad iz Zadra se pobjedom nad Alkarom spasila bar na kratko, izborivši dodatne dvije utakmice sa poraženim finalistom doigravanja Prve lige.

Igrači Roka Jurline danas su većim dijelom utakmice kontrolirali igru, ali i rezultat. Imali su u trećoj četvrtini čak i dvoznamenkastu prednost, no Alkar je uspio u posljednjoj dionici doći do minimalnog zaostatka. Ipak, u završnici utakmice stvar u svoje ruke je uzeo Petar Marić za domaćine i sa nekoliko sigurnih poena osigurao miran kraj utakmice. Zaprijetili su gosti preko McGlynna, došli na 83:83 u posljednjoj minuti, no domaćin je bio precizan sa linije slobodnih bacanja i proslavio pobjedu 90:86.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2072138/bs.html

Foto: Andrej Jančijev

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype