sportski sportski sportski sportski

KOD

Sonik lakše od očekivanog do 1:0

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Prva utakmica između Sonik Puntamike i Agrodalma se već nakon prve četvrtine pretvorila u, svojevrsnu, jednosmjernu ulicu.

 

Play off Prve lige, polufinale:

Sonik Puntamika-Agrodalm 90:66 (30:10,22:25,20:15,18:16)

(Petani 13, Ceranja 13/ Ceraj 17, Kuzmanović 11)

 

 

Odlično su utakmicu otvorili igrači trenera Šime Kraljevića, nametnuli svoj ritam igre i uz odličan postotak šuta si već nakon deset minuta stvorili razliku od čak 20 poena prednosti. Gosti, koji su doputovali netom prije utakmice, nisu se najbolje snašli na početku utakmice i vidjelo se da im treba malo vremena da se razbude i vrate u utakmicu, što se i vidjelo u nastavku. Pribrali su se te serijom 8:0 vratili malo u život do poluvremena, no ipak je domaća ekipa otišla na veliki odmor sa prednošću od 17 poena. Kontrolirali su Zadrani kroz treću četvrtinu svoju veliku dvoznamenkastu prednost, dok s druge strane je bilo vidljivo da igra domaće ekipe nikako ne odgovara Agrodalmu pa je razlika konstantno bila 20 i više poena za domaću ekipu. Veliku prednost Zadrani su imali u činjenici da su u svojim redovima imali čak šestoricu dvoznamenkastih igrača, što im je uvelike olakšalo posao i put do pobjede. Uspjeli su gosti tek u zadnjoj četvrtini biti malo konkurentni, ali nedovoljno za nešto više pa je tako domaća momčad poslala snažnu poruku pred drugu utakmicu u Zagrebu, uvjerljivim slavljem.

Kod gostiju je tek Andrej Ceraj bio nešto raspoloženiji od ostalih i bilo je jasno da to nije dovoljno za nešto više, pogotovo u ovakvom stupnju natjecanja, dok su stožerni igrači Ribarić, Matić, Markočić i Gržinić bili neraspoloženi pa su sve ukupno postigli 22 poena, no bilo je tu sigurno i presudna obrana domaće ekipe.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype