sportski sportski sportski sportski

KOD

Split se želi vratiti u život, dok Zadar želi već danas uzeti naslov

Na Gripama se danas igra treća utakmica finalne serije za prvaka Hrvatske.

Nakon što je Zadar u prve dvije utakmice relativno lako došao do vodstva od 2:0 u seriji, na Gripama se danas igra treći susret ove dvije ekipe.

Split danas traži povratak u život i smanjenje Zadrove prednosti, a da bi do toga došao morat će danas odigrati najbolju utakmicu sezone. Žuti nisu u prve dvije utakmice bili na razini polufinalne serije protiv Cibone, posebno u prvoj utakmici kada su igra i pristup bili ispod svakog nivoa, Zadar je radio po terenu što je htio. U drugom susretu igra je bila nešto bolja, Split je bio konkurentniji, no u drugom dijelu je koncentracija opet popustila i Zadar je znalački sve kaznio i došao do nove pobjede.

Zadar s druge strane, u Split dolazi relativno neopterećen, iako vodstvo 2:0 ne mora ništa značiti i eventualno izjednačenje u seriji bi sigurno dovelo do veliko pritisika ukoliko bi se u Zadru igrala majstorica. Sigurno je da će Mršić i njegovi momci već danas na Gripama tražiti priliku da riješe sve dileme, dođu do treće pobjede i okite se naslovom prvaka i upišu dvostruku krunu u ovoj sezoni.

Utakmica je na rasporedu od 21 sat, uz prijenos na HTV i Arenasportu.

Foto: Šime Zelić / KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype