sportski sportski sportski sportski

KOD

Srđan Helbich okupio Brokere, Budimir i Bradford predvode ekipu koja će se još pojačati

Slavonski prvoligaš je krenuo sa pripremama za novu sezonu pod novim trenerom.

Novi trener Brokera, Srđan Helbich je sa svojim pomoćnicima Markom Mandićem i Dubravkom Blaževićem, krenuo sa svojim igračima u pripreme za novu sezonu. Osječani kreću u pripreme za prvoligašku sezonu i sezonu u ABA 2 ligi, a jedan od primarnih ciljeva je da se Vrijednosnice već slijedeće sezone vrate u premijerligaško društvo.

Ekipa je doživjela nekoliko promjena. Od prošle sezone u Osijeku više nema Vite Porobića, koji je pristupio Gorici, dok je dvojac iz Južnog Sudana Makoi i Kuany također već odavno bivši stanovnici Osijeka.

Nova lica, za sada, su Veljko Budimir, koji je stigao iz Zaboka te Amerikanac Christian Bradford, a u klub se nakon dvije sezone vratio Vuk Dmitrović. Što se tiče pojačanja i novih igrača, lista nikako nije zaključena i u tom smjeru se sigurno mogu očekivati neka nova imena, s obzirom da još jednu zahtjevnu i izazovnu sezonu na ovu momčad i igranje na dva fronta.

Na prvoj prozivci su se pojavili slijedeći igrači: Tadej Tomljenović, Marko Bošnjak, Matej Perković, Dragan Džajić, Matej Tokić, Veljko Budimir, Christian Bradford, Vuk Dmitrović, Ivan Pavić i Gabrijel Flanjak, a pripremama će se nešto kasnije priključiti Đorđe Topolović, koji se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije BiH.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype