KOD

Stara ptica u starom jatu

Mladost Ribole Kaštela je dobila veliku igračku pomoć na slijedeću sezonu.

Nakon što je proteklu sezonu proveo u sinjskom ‘Alkaru’, Dino Šipić se vratio u svoje staro jato – ‘Ribolu Kaštela’. Veliko je to pojačanje za mladu momčad ‘Ribole’ pred novim izazovima koji je čekaju u sve boljoj i snažnijoj Prvoj ligi koja se, ubačena u ‘prostor’ između Premijer lige i pet regionalnih A-2 liga, već nakon dvije sezone pokazala kao pun pogodak. Sa Šipićem, inače našim dugogodišnjim igračem, dogovorena je suradnja za iduću sezonu, a svi su izgledi kako će ona trajati i znatno duže.

Evo Dinove izjave povodom povratka u staru sredinu: ”Drago mi je što se nakon godine dana izbivanja vraćam u svoj klub. Dolazim u već uhodani sustav gdje ću surađivati sa mladim i perspektivnim trenerom, što me iznimno veseli. Vjerujem da ću se jako brzo uklopiti jer čitavu ekipu vrlo dobro poznajem. Nadam se da će me oni dobro prihvatiti te da ćemo zajedno uspjeti ispuniti ciljeve postavljene pred narednu sezonu.”

S obzirom da gotovo svi prošlosezonski igrači ostaju u klubu najmanje još godinu dana, Dino je naše prvo pojačanje ljetnog prijelaznog roka, a klupske su želje da ono ujedno bude i – predzadnje. Kako stvari sada stoje, seniorski sastav trebao bi napustiti jedino Nino Pruže kojemu poslovne obveze ne dopuštaju odraditi temeljne pripreme za novu sezonu.

Tekst i foto: Facebook Ribola Kaštela

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype