sportski sportski sportski sportski

KOD

Sudjelujte u košarkaškom kvizu Sportskog Koda!

Dosadno vam je kod kuće? Fali vam košarka? Želite dokazati prijatelju da znate više o košarci od njega? Ne brinite, imamo rješenje za vas. Sutra, u nedjelju 19.4. kreće prvo izdanje Košarkaškog kviza u organizaciji portala Sportski KOD.

KADA?

Nedjelja, 19. travnja, 20 sati!

KAKO?

Kviz će se održati preko platforme MyQuiz. Sve što trebate napraviti je u nedjelju, par minuta prije 20 sati ući na sljedeći link te čekati početak kviza.

https://myQuiz.org/i/162111

PRAVILA?

Kviz se sastoji od 20 pitanja, a za prvo izdanje nema specifičnih tema. Pitanja su raznolika, a među njima će se naći nešto i o povijesti košarke, hrvatskoj reprezentaciji, HT Premijer ligi, Kupu Krešimira Ćosića, Euroligi i naravno NBA ligi. Obećajemo, za prvi put bit će jako lagano!

SISTEM BODOVANJA?

Pitanja od 1 do 19 nose različit broj bodova, po težini od 25 do 100 bodova, a oni koji najbrže odgovore osvajaju i dodatne bodove! Posljednje, bonus pitanje nosi čak 150 bodova i može biti prevaga za konačnu pobjedu. U slučaju jednakog broja bodova na čelu tablice pobjednik je onaj koji je brže odgovorio na posljednje pitanje, naravno, ako je ono točno.

Kviz bi se ovisno o interesu trebao održavati svake nedjelje u 20 sati, a tu je i Nogometni kviz koji će biti srijedom od 20:45 sati!

Pratite nas i vidimo se u nedjelju od 20 sati, slobodno pozovite i prijatelje!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype