sportski sportski sportski sportski

KOD

Šuterska rapsodija Cibone protiv Gorice: 108 poena, uz 20 trica za šestu pobjedu u nizu!

Cibona je slavila večeras i na gostovanju kod Gorice.

Cibosi su doputovali u Veliku Goricu sa deset igrača, od kojih se več u startu znalo da igrati neće Krešo Ljubičić i Filip Bundović, no i takvi, su bili prejaki za domaćina. Nešto malo neizvjesnosti vidjeli smo u prvoj četvrtini, koju je Cibona dobila na kraju 18:22, no onda je u igru ušao Borna Kapusta i Cibona je “poletjela” do te mjere da je vrlo brzo pobjegla Gorici na dvoznamenkastu prednost. Vidjelo se da je momčad Josipa Sesara u ovom ternutku nivo više u odnosu na Goricu. Poluvrijeme je donijelo Ciboni 38:54.

Situacija u trećoj četvrtini se nije puno mijenjala, Cibona je kontrolirala vodstvo, uz povremene bljeskove, prije svega šuterske, od strane Gorice, no ispod 10 poena zaostatka nisu uspjeli doći. Cibona se u drugom dijelu potpuno razigrala u šutu za tri poena, sjevale su trice sa svih strana, prednjačio je Ivan Majcunić, Kapusta je dijelio asistencije, a momčad je potvrđivala ono o čemu je i pisano jučer na portalu, da igra jako lijepo u ovom trenutku.

Cibona je u posljednjoj četvrtini dodatno uništila Goricu, ubacila na kraju ogromnih 108 poena, uz čak 20 ubačenih trica.

Ivan Majcunić je sa 22 poena, od čega trice 6/8, bio najbolji strijelac Cibone, Borna Kapusta je dodao 18, a Ivan Perasović 16.

Kod Gorice, Dino Cinac 23 poena, Karlo Uljarević 20.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2137251/bs.html

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype