sportski sportski sportski sportski

KOD

Talentirani 206 cm visoki Marino Dubravčić potpisao 4-godišnji ugovor sa Splitom

Splićani su potpisali još jednog talentiranog mladića za naredne 4 sezone.

Nastavljen je projekt KK Splita “nova generacija” – potpisivanje višegodišnjih ugovora s nadarenim igračima iz omladinskog pogona.

Ugovor do ljeta 2026. godine potpisao je 18-godišnji Marino Dubravčić, koji još jednu sezonu može igrati za juniore.

“Dosta smo energije uložili u rad omladinskog pogona, naša škola je važna i sigurni smo da će se plodovi svega što radimo vidjeti. Veliki je posao napravio naš šef omladinskog pogona Ante Grgurević, koji je Marina doveo na Gripe, puno radio i radi s njim. Sretni smo zbog potpisivanja ovog ugovora.” – rekao je predsjednik Uprave KK Split Edo Blažević.

Dubravčić je već bio u kadru prve ekipe, nosi dres s brojem 22, visok je 206 centimetara (rasponu ruku 214 cm). U Split je stigao iz Otočca prije tri godine.

“Počašćen sam što sam u velikom klubu, dobar je osjećaj biti dio ovog kluba. Mnogi bi htjeli biti ovdje na mom mjestu, sretan sam što sam tu. Počeo sam s košarkom još u prvom razredu u Otočcu, kasnije trenirao nogomet, ali vratio sam se košarci i to je bio dobar potez. Igrao sam za Crikvenicu kada me je vidio trener Ante Grgurević koji me pozvao u Split i tu sam sada. Znam da moram još puno raditi, iskusio sam treniranje s prvom momčadi i vidio koliko je zahtjevna seniorska košarka. Mislim da mi je najjača snaga skok, vrlo sam motiviran i željan uspjeha.” – kazao je Dubravčić.

Izvor: KK Split

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype