Taveion Hollingsworth odlazi na Cipar, Furnir se zahvalio igraču na svemu učinjenom!

Furnir će prilično oslabljen u nastavak sezone, no pokazali su se kao fer i korektni prema najboljem igraču.

Aktualni MVP premijerke, Taveion Hollingsworth je napustio Furnir i odlazi na Cipar. Nakon što je dobio izdašniju ponudu, Furnir nije htio praviti probleme igraču, s obzirom na sve što je dao ovom klubu od dolaska prošlo ljeto u Zagreb.

U službenom priopćenju, koje prenosimo u cijelosti, Furnir se zahvalio igraču…

Službeno je, Taveion Hollingsworth prelazi u B.C. Petrolina AEK Larnaca iz Cipra.

Košarkaški klub Furnir ovim putem službeno potvrđuje da je u dogovoru sa trenerom i upravom kluba donesena odluka da našem igraču, Taveionu Hollingsworthu izađemo u susret te mu odobrimo transfer u novi klub – B.C. Petrolina AEK Larnaca, Cipar. Taveion je svojom igrom uvelike osnažio mladu momčad Furnira i pridonio je sinergiji i povezivanju igrača koji su kroz igru u HT Premijer ligi i natjecanju u Alpe Adria Cupu uspjeli steći prijeko potrebno iskustvo koje je klubu sa najmlađim igračima bila uzlazna putanja prema 6 najboljih.


” Odnos trenera i igrača je posebna priča a Ty me kao igrač i čovjek osvojio na prvu loptu. Kad je dobio ponudu Petroline AEK Larnaca iz Cipra koja je puno izdašnija od ugovora koji je imao sa našim klubom, a s obzirom da nas je svojim ljudskim i igračkim kvalitetama zadužio te je bio ključni kotačić u ostvarivanju ovogodišnjeg cilja, plasiranja u Ligu za prvaka, mislimo da je više nego moralno da mu omogućimo dodatnu zaradu – izjavio je trener Jeronimo Šarin.


Direktor kluba Boris Gnjidić je istaknuo:
“KK Dubrava je u prvoj sezoni četverogodišnjeg plana gdje smo već od ovog trenutka u fazi sklapanja ekipe za sljedeću sezonu, a plasman u Ligu za prvaka će nam pružiti uvid tko je igrački spreman za najveće ciljeve. Pred nama je niz utakmica u kojim ćemo kao i dosada dati svoj maksimum te se usredotočiti da naši mladi igrači daju sve od sebe i pokažu što mogu. Ovim putem zahvaljujemo Taveionu na svemu što je napravio za klub, igrače te što je svojim ljudskim kvalitetama pokazao kada je bilo najteže koliko može, zna i vrijedi.”


Ty, želimo ti svu sreću u daljnjem radu te još jednom veliko hvala za sve.

Sportski pozdrav.
KK Dubrava.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype