Toni Jelenković, Dino Butorac i Ante Krapić kao iskusne snage Bosca u novoj sezoni

Poznato je tko će od iskusnijih igrača predvoditi Bosco u novoj sezoni.

U posljednje vrijeme oko Bosca su se lomila koplja, kako u strukturalnom smislu, tako i u onom momčadskom. Prvo smo bili svjedoci zavrzlame oko trenera, odnosno Ante Samca, koji je prvo stigao u klub na mjesto trenera seniorske ekipe, da bi nakon svega nekoliko dana napustio klub, koji mu nije mogao u tom trenutku jamčiti bilo kakvu sigurnost.

Ipak, nakon nekog vremena, zajednički jezik su pronašle sve tri strane, Cibona, trener, Bosco i Samac je krenuo u pripreme za vjerojatno najizazovniju sezonu koju je odradio u karijeri.

Pred sobom je imao mladu momčad, sastavljenu od juniora oba kluba koji su u ovoj sezoni u suradnji, no bilo je vrlo jasno da sa tim rosterom neće moći izgurati sezonu, ali i biti imalo konkurentan u Premijer ligi.

Tako danas, na početku sezone znamo da će od iskusnijih imena Samac u rosteru, bar za sada, imati Tonija Jelenkovića, Dinu Butorca i pod koševima Antu Krapića, koji bi mladim momcima trebali pomoći u igračkom stasavanju i sazrijevanju. Samac u rosteru za početak sezone ima samo 9 igrača koji su registrirani, barem tako stoji na službenoj stranici HKS-a, a sezonu otvaraju gostovanjem kod Cedevite Junior, u petak.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype