sportski sportski sportski sportski

KOD

U-20 reprezentacija na krilima Gnjidića i Bošnjaka upisala i treću pobjedu na pripremama

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Dino Repeša u svom reprezentativnom debiju za sada bilježi lijepe rezultate sa svojim pulenima.

Nakon što su prošli tjedan upisali dvije pobjede nad Češkom, U-20 reprezentativci su slavili i u trećoj pripremnoj utakmici. Ovoga puta bili su bolji od Njemačke, rezultatom 88:76.

Nešto lošije prvo poluvrijeme vidjelo se od naših momaka, koji su imali zaostatak od 11 poena i nisu uspjevali pronaći pravi ritam, protiv raspoloženog protivnika. Posebno se to odnosilo na obrambene zadatke, gdje je dosta “curilo” pa je Hrvatska primila 45 poena u prvom poluvremenu.

Ipak, za Repešu i njegove momke, stvari su sjele na svoje mjesto u trećoj četvrtini, u kojoj su naši igrači pružili najbolju igru i uspjeli dobiti taj period igre sa 30:17 i okrenuti vodstvo na svoju stranu. Sličnu formu vidjeli smo i u posljednjoj četvrtini, kada se Njemačka potpuno raspala, a naši igrači zagosporadili terenom i na kraju upisali pobjedu sa dvoznamenkastim brojem koševa.

Lovro Gnjidić je bio naš najbolji igrač, sa 19 ubačenih poena, 4 skoka i 10 asistencija, dok je Matej Bošnjak ubacio isti broj poena (19), uz 6 skokova i čak 4 blokade. Dobru rolu sa klupe je odradio i Vito Porobić (14 poena).

Kompletna statistika:

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/1899206/bs.html

Foto: HKS / Marin Sušić

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype