sportski sportski sportski sportski

KOD

U Sigetu će niknuti obnovljeno sportsko igralište

Još će jedno sportsko igralište u obnovu zahvaljujući još jednom entuzijastu.

Tomislav Kukolja, košarkaški fanatik i zaljubljenik u ovaj sport, je jedan od malobrojnih entuzijasta koje naša košarka ima. Zahvaljujući njemu, u Sigetu bi uskoro mogla krenuti obnova košarkaškog igrališta.

U kratkom vremenu, izričito sam, pokrenuo je puno toga. Počeli su se javljati razni donatori, koji su spremni pomoći, kako bi igralište dobilo novo ruho. Kako kaže popularni Kuki, još nije ni krenuo u pravu akciju, a već je oko 80-tak ljudi zapisano na “listu” donatora. Ono najbitnije, Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad, pod koje spada naselje Siget, je na zadnjoj sjednici odobrilo uređenje igrališta, a ostali su neki detalji koji se trebaju dogovoriti. Igralište bi prema njegovim prognozama, ako sve bude po planu, trebalo biti gotovo do kraja rujna.

Iako je krenuo sam, vrlo brzo je dobio podršku pa se u rad oko svega uključilo još nekoliko osoba i vrlo brzo je formirana koordinacija inicijative, koju čine još i Marina Karadža, Nenad Čagalj, Mario Krajnik, Igor Brdar, Davor Morović i Tomislav Jurčić.

Još je ovo jedna lijepa priča, nakon što smo prije nekoliko dana pisali o otvorenju obnovljenog košarkaškog igrališta u Belišću, a isto tako i o obnovi terena u Ogulinu. Siget bi tako osim košarkaškog terena, trebao dobiti kompletno uređeno sportsko igralište, a natječaj koji će se raspisati biti će za postavljenje nove podloge, postavljanje novih obruča s mrežicama, novih mreža za golove, sigurnosne gumene zaštite na konstrukcije koševa, do sanacije same ograde u krugu igrališta.

Sigećani, sretno!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype