sportski sportski sportski sportski

KOD

VIDEO: Bojan Bogdanović uništio Sixerse, Steph Curry ludovao u Brooklynu

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U tri odigrane NBA utakmice noćas, briljirali su šuteri, među kojima, naravno i naš Bojan Bogdanović.

Utah je došla do svoje devete pobjede u sezoni. Ovoga puta Philadelphia nije imala nikakve šanse protiv raspoloženij Jazzera, konačni rezultat je bio čak 120:85. Naš Bojan Bogdanović je bio prvo ime pobjednika sa 27 poena, uz šut 9/12, od čega je trice šutirao 5/7, a skupio je i 6 skokova i 2 asistencije.

Golden State Warriorsi su očitali lekciju Brooklynu, koji je dobro otvorio susret i dobio prvu četvrtinu, a onda su druga i treća pripale Warriorsima i to prilično uvjerljivo. Prednost koju su tu stekli, više nisu ispuštali, prije svega zahvaljujući još jednoj ludoj utakmici Stephena Currya, koji je ubacio na kraju 37 poena, od čega je trice šutirao 9/14. Završila je utakmica rezultatom 117:99, a Netsi razloge poraza, osim Curryeve ludorije, mogu tražiti i u nešto slabijem učinku Kevina Duranta, koji je ubacio samo 19 poena.

U trećem susretu, LA Clippersi su bili bolji od San Antonia 106:92. Clippersi su do ključne prednosti došli dobrom igrom u drugom poluvremenu, a u svojim su redovima imali raspoloženog Paula Georgea, koji je ubacio 34 poena. Naš Ivica Zubac je dobio čak 31 minutu, što je iskoristio za 8 poena (3/7 šut) te 13 skokova i 1 osvojenu loptu.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype