Vraća se Šibenka, koju će i dalje predvoditi Domagoj Bašić

U Šibeniku se okupio prvi, onaj mlađi dio igrača, kako bi odradili nekoliko uvodnih treninga prije početka glavnog dijela.

Danas bi se trebala održati izvanredna skupština, na kojoj bi se trebala donijeti odluka o vraćanju legendarnog imena klubu.

Prema novome, klub će se zvati Građanski košarkaški klub Šibenka, a njen predsjednik je za jedna portal najavio da bi se prefiks “Građanski” trebao maknuti do početka slijedeće sezone, 2020./2021.

Što se tiče same momčadi, nju je na prve treninge, koji će biti namijenjeni onim lađim igračima, poveo trener Miro Jurić, sa svojim asistentima Petrom Malešom i Dženanom Rahimićem. Od dolazaka vrijedi spomenuti da je potpisana suradnja sa Mladenom Primorcem koji je došao iz Bosca, vjernost je produžio Tonko Vuko, a novo/staro ime je Ivan Mileković. Trenutno najveći upitnik stoji iznad imena Tonija Nakića, za kojeg je nekoliko klubova pokazalo interes, no od nečeg konkretnog za sada nema ništa pa se Nakić pojavio na prvom treningu, a tu su još bili Šarić, Živković, Vrančić i Antić, dok su zbog lakših ozljeda izostali Paić i Vlaić, dok je Gulin dobio nekoliko dana odmora zbog obaveza koje je imao sa reprezentacijom.

Iz kluba najavljuju da bi u njihovo jato trebao sletjeti jedan iskusan razigravač, koji bi trebao biti pravo pojačanje. Pored tajnovitog pojačanja, navijače narančastih sigurno može razveseliti činjenica da je Domagoj Bašić produžio vjernost klubu i predvodit će mladost Šibenke i u slijedećoj sezoni.

Onaj glavni dio priprema počinje 12.8. kada bi svi igrači trebali biti na raspolaganju.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype