Vrijednosnice i Đakovo izborili finale Kupa Krešimir Ćosić na Istoku

Brokeri su bili bolji od Marsonije, a Đakovo od novog drugoligaša, KK Brod.

Kup Krešimira Ćosića na Istoku je došao do same završnice, odnosno finala, koje bi se trebalo odigrati u slijedećim danima.

U srijedu je u Slavonskom Brodu odigrano prvo polufinale, gdje su se susrele ekipe Broda i Đakova. Gosti iz Đakova već su do poluvremena stekli dvoznamenkastu prednost i činilo se da će bez većih problema zaključiti utakmicu, pogotovo nakon što su u drugom poluvremenu u nekim trenucima imali i visokih +25. Ipak, utakmica je u posljednjoj četvrtini otišla malo u smjer domaće ekipe, koja je na kraju sa visokih 34:10 dobila posljednju dionicu, no gosti su ipak u završnici bili mirniji i uspjeli sačuvati prednost te doći do pobjede 85:86.

U drugom polufinalu, susrela su se dva prvoligaša, Marsonija i Vrijednosnice, a pobjedu je ostvarila iskusnija momčad iz Osijeka. Već nakon uvodnih deset minuta, gosti iz Osijeka su imali vodstvo 31:15, dobili su na kraju sve četvrtine i bez većih problema se obračunali sa novim prvoligašem iz Slavonskog Broda. Na kraju su slavili sa visokih 95:74.

Foto: KK Vrijednosnice Osijek

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype