sportski sportski sportski sportski

KOD

Zabok bolji od Vrijednosnica za četvrtu domaću pobjedu u nizu

Zabok je upisao drugu pobjedu u nizu, dok je gostima ovo treći poraz u nizu.

HT Premijer liga, 19.kolo:

Zabok-Vrijednosnice Osijek 85:78 (25:13, 24:24, 19:26, 17:15)

(Smajlagić 21, Tomas 21 / Jordano 26, Buljević 15)

Zabok je krenuo uraganski i već nakon deset minuta imao +12 protiv gositju, koji su igrali bez nominalno prvog igrača, Andrije Ćorića, koji je bio pod temperaturom. Ipak, gosti su malo došli do daha u drugoj četvrtini i uspjeli izvući neriješen rezultat, no unatoč tome, imali su početni zaostatak sa kraja prve četvrtine od 12 razlike.

Dramu su gosti u susret vratili vrlo dobrom trećom četvrtinom, koju su dobili sa 7 poena razlike i time smanjili vodstvo domaće momčadi. Uspjeli su se još primaknuti početkom zadnje četvrtine i to na 70:66, no domaći su onda opet zaredali sa nekoliko dobrih napada koji su ih odveli na +8 na nekoliko minuta i kratkotrajni mir. Ipak, da to tako ne bude do kraja, potrudili su se gosti i polaganjem Kujundžića, smanjili na 80:77, što je bio najmanji zaostatak. Ipak, u završnici utakmice, Zabok je bio precizniji, s obzirom da su Jambrović i Anzulović tricom zaključili utakmicu i pitanje pobjednika.

Bekovski par Smajlagić-Tomas su zabili svaki po 21 poen kod Zaboka, dok je Jordano kod gostiju bio prvi strijelac sa 26 poena. Za goste je prve poene upisao i Grk Sigkounas i to 12.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype