sportski sportski sportski sportski

KOD

Zadar riješio najveću dvojbu: Danijel Jusup potpisao dvogodišnji ugovor!

Zadar je riješio krucijalno pitanje u slaganju kockica za slijedeću sezonu.

Aktualne prvake Hrvatske od prošle sezone i u slijedeće dvije godine će voditi Danijel Jusup, glavni “krivac” za odličnu sezonu koja je iza njih.

Danijel Jusup danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor s KK Zadar. Trener koji je prošle sezone vodio momčad do naslova državnog prvaka, a s jednim od najmanjih proračuna u AdmiralBet ABA ligi ušao u završnicu natjecanja, vjernost klubu potpisao je za sljedeće dvije sezone, odnosno do ljeta 2025. godine.

Ugovor je uime kluba potpisala v.d. direktorice Vana Dundov, a treneru je čestitao i uspješan rad poželio sportski direktor Denis Pleslić.

“Iza nas je sezona u kojoj nas je krasilo jedno nevjerojatno zajedništvo, drago mi je da smo opravdali povjerenje i ispunili zadane ciljeve. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj.”-rekao je nakon potpisa ugovora Danijel Jusup.

I prije potpisa ugovora krenulo je slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Jusupova želja je zadržati barem dio igrača koji su prošle godine pokazali kvalitetu i karakter pobjednika.

“Tražimo najbolja rješenja u okviru proračuna kojeg imamo. Nije jednostavno, jer su igrači svojim igrama podigli cijenu i tražimo načine kako zadržati barem kostur ekipe”.-najavio je Jusup.

Izvor: KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype