sportski sportski sportski sportski

KOD

Zadar se vraća u Jazine

Utakmica 3.kola Premijerke između Zadra i Cedevite Junior se neće igrati na Višnjiku.

Zbog radova u dvorani, utakmica je premještena u legendardne Jazine, gdje je Zadar igrao dugi niz godina, a ta je dvorana dobila kultni status, ne samo u Zadru, nego i u cijeloj Hrvatskoj. Nema košarkaša kojem nije bio san zaigrati u punim Jazinama i u prekrasnoj atmosferi, kakvu su znali napraviti pripadnici navijačke skupine Tornado. Svi mi koji smo bar jednom bili dio te atmosfere, možemo pričati o svojim iskustvima u toj dvorani, dok oni koji još nisu iskusili igranje u kultnoj dvorani, mogu samo žaliti za propuštenim.

No, da se vratimo onom bitnom. Zbog spomenutih radova na Višnjiku, utakmica se seli u Jazine i igra se u nedjelju u 17:00.

Zadrane danas čeka utakmica ABA lige u Podgorici, nakon koje će odmah put kući kako bi se što bolje pripremili za ovu utakmicu. Inače, Zadar je u domaćem prvenstvu na omjeru 1/1, nakon što su prošlo kolo poraženi u Škrljevu, dok je nedjeljni protivnik, Cedevita Junior, na 2/0. Mladi Vitamini su u prvom kolu slavili protiv Splita, a u drugom potvrdili ulogu favorita protiv Furnira.

Službeni dio, koji se odnosi na ulaznice, prenosimo sa web stranice KK Zadar:

Od subote kreće prodaja dnevnih ulaznica na blagajni Višnjika od 10h do 18h, na dan utakmice radno vrijeme će biti od 10h do 17:30h. Cijena dnevne ulaznice je 30kn. Prošlosezonski pretplatnici će imati slobodan ulaz uz svoju godišnju ulaznicu.

Za ulazak u dvoranu gledatelji moraju imati:

-EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19 u zadnjih 180 dana)

-Osobnu iskaznicu

Ako kupujete ulaznice za više ljudi, obavezno je staviti na čije će ime će glasiti ulaznica.

Navijači će se moći testirati na dan utakmice od 10 sati do 16 sati, mjesto za brzo testiranje će biti kod dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), cijena testa je 70kn.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype