sportski sportski sportski sportski

KOD

Zapruđe iznenadilo Dubravu, Đakovu poraz u Jazinama

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Zadnje dvije utakmice 13. kola Prve lige odigrane su danas u ranijim popodnevnim satima, u kojima bilježimo jedan realan rezultat te jedno iznenađenje.

 

Prva liga, 13.kolo:

Zapruđe-Dubrava 80:77(18:25,17:21,20:20,25:11)

(Penić 27, Gašparac 18/ Šimović 17, Majić 13)

 

Kakva luda utakmica u Zagrebačkom okršaju Zapruđa i Dubrave. Gosti iz Dubrave na poluvremenu su imali +11, kontorliranom igrom dominirali su gotovo trideset minuta, pošto je ista razlika bila na semaforu i na kraju treće četvrtine. I onda je Dubrava stala. Ili bolje rečeno, Zapruđe se probudilo. Odličnih zadnjih deset minuta pružili su igrači Zapruđa i sjajnom četvrtinom došli do pobjede. U zadnju minutu ušlo se rezultatom 77:77, a onda je Fran Vujić zabio oba bacanja za 79:77, da bi u slijedećem napadu povratnik Ivan Penić blokirao šut Smolića, Marko Raič je uhvatio loptu i nakon prekršaja stao na slobodna bacanja, zabio jedno, a šut za tri poena kod gostiju je promašio Petar Perić.

 

Jazine Arbanasi-Đakovo  98:86(27:26,28:15,26:17,17:28)

(Bungei 24, Gulam 22/Mat.Karlović 38, Hrkač 30)

 

Nekako su Zadrani našli deset igrača za ovu utakmicu, dok ni gosti iz Đakova nisu bili u ništa boljoj situaciji te su isto tako doputovali samo sa desetoricom, bez Marka Karlovića, što se na kraju osjetilo. Zadrani su kontrolirali prvo poluvrijeme, koje su i dobili na kraju +14. Teško su Đakovčani odgovarali na igru Zadrana, pogotovo dvojca Bungei-Gulam, dok su s druge strane samo Matej Karlović i Antun Hrkač imali kakav takav odgovor u napadu i upravo su ova četvorica igrača vodili bitku na terenu, a poražavajući je podatak da su gosti iz Đakova imali samo 4 strijelca u ekipi!!! Na kraju treće četvrtine Jazine su imale prednost od 23 poena, što su gosti samo smanjili u zadnjoj četvrtini za častan poraz.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype