sportski sportski sportski sportski

KOD

Zapruđe proigralo pa se poigralo sa Sesvetama

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Zapruđe je proigralo kada je najviše trebalo i došlo do važne pobjede.

Prva liga, 13.kolo:

Sesvete-Zapruđe 64:90 (16:26, 17:28, 23:18, 8:18)

(Papak 14, Tušek 10 / Jelenek 19, K.Joksimović 17, Perić 17)

Zapruđe je na važnu utakmicu za njih u Dubravu stiglo pojačano za bivšeg člana Hermes Analitice, Brunu Perića, koji je odmah u prvoj utakmici pokazao da će biti pojačanje za momčad Siniše Mesića.

Odlično prvo poluvrijeme odigrali su njegovi igrači, koji su početnih deset poena viška, kroz drugu četvrtinu digli na +21 (33:54). Tu je već bilo jasno da su jako blizu pobjede, dok je domaćin muku mučio na obje strane terena. Čak 54 primljena poena za dvadeset minuta igre samo su nagovjestili probleme za Sesvete, koje osim Daria Papka, nisu imali rasploženih igrača, koji bi zaprijetili raspoloženoj momčadi Zapruđa.

Manjak koncentracije, a možda i opuštanje gostiju, dovelo je samo do smanjenja rezultata kada je domaća momčad u pitanju, no novo blijedo izdanje u zadnjih deset minuta Sesveta (samo 8 poena) ih je odvelo u uvjerljiv poraz.

Dario Papak je bio prvi strijelac domaće momčadi sa 14 poena, Filip Tušek je dodao 10.

Goste je predvodio Dorian Jelenek sa 19 poena i 8 skokova, Kristijan Joksimović je dodao 17 poena i 6 skokova, a spomenuti Bruno Perić također 17 poena i 7 skokova. Vrijedi istaknuti i double-double učinak od 12 poena, 8 skokova i 10 asista Josipa Škare.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype