sportski sportski sportski sportski

KOD

Završen je Streetball Belišće 2018

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U petak se u centru Belišća odvijao streetball turnir Belišće 2018 u kojem je dio organizacije preuzeo po prvi puta naš portal Sportski KOD, a sudjelovali smo i u sponzorstvu.

7 sati neprekidnog igranja, 30 ekipa, 120 košarkaša!

Nakon više od sedam sati igranja 3×3 ulične košarke, sinoć oko 23:30 završio je streetball 3×3 turnir Belišće 2018.
30 ekipa podijeljenih u šest kategorija i oko 120 igrača srušili su vjerojatno rekord prijava u ovih šest godina koliko se održava ovaj turnir, što je još jedan pokazatelj da se dobro radi, da je organizacija na nivou i da je turnir prepoznat ne samo u Belišću, nego i šire. Ono što je najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu, bez incidenata i da su se svi naigrali basketa.
Najveći dio posla i ove je godine odradio dvojac Goran Vidaković-Slavko Milekić, koji su se zajedno sa sponzorima potrudili za vrhunske nagrade i dobru atmosferu.
Velika zahvala ide i ostalim organizatorima, a to su bili Grad Belišće, KK Belišće, Zajednica športskih udruga grada Belišća, portal Sportski KOD i Hrvatski košarkaški savez, koji je i ovoga puta ustupio sjajnu podlogu i koš te Savjetu mladih grada Belišća koji je dao podršku i ljudstvo.
KK Cedevita, Metal Vidaković, LIONS Klub Valpovo-Belišće, Weldex, Vatropromet, CNC-Metal, Baždar, Plejada, TEO Belišće, Allianz, Kombel, Hidrobel, DRAFT Valpovo i Restoran Fontana Belišće su sponzori koji su omogućili da turnir bude uspješan kao i do sada i ovim putem im se još jednom zahvaljujemo.
U zabavnom dijelu nastupala je plesna skupina ZUMBA KIDS VALPOVŠTINA, koju vodi Snježana Krnjajić, za glazbeni dio cijeli dan je bio zadužen DJ OMEGA, a svi gosti mogli su kušati čobanac, koji je pripemio Damir Dobrovoljni Cak.

 

Konačni plasmani:
POČETNICI:
1.TRATINČICE(Luka Varga, Luka Ćurak, Gabrijel Flanjak, Matej Vila), 2.SPLASH CITY(Leon Pšihistal, Filip Milošević, Ernest Tomić, Filip Stojčić), 3.DONJI MIHOLJAC (David Bucko, Tomislav Petrovicki, Borna Golinac, Juraj Vrbanić)

 

MLAĐI KADETI:

1.PČELICE( Erik Weber, Ante Đurković, Darjan Lazar, Petar Jina) 2.PUTINI (Nino Salai, Marko Rosić, Dario Ament, Nikola Brajković), 3. NET RIPPERS (Dorian Drljanac, Krunoslav Adamović, David Bucko, Tomislav Petrovicki)

 

KADETI:

1. DRUGI (Toni Šimić, Bruno Funtak, Alen Branković, Dorian Vicić), 2.BRODOGUMARI (Nikola Maravić, Erik Weber, Karlo Ivoš, Mateo Gurdon), 3. SAŠA, TIN I KEDŽO (David Petrović, Luka Loknar, Dorian Ilinić)

SENIORI:

1.MONSTERS (Marko Soldo, Ante Soldo, David Đolić, Zvonimir Blažević), 2.FIK I SV.TROJSTVO(Filip Petersdorfer, Nikola Maravić, Fran Maravić, Patrik Fumić), 3. OŠTRI GANG (Josip Lipovac, Robert Liović, Filip Tolušić)

 

TRICE: Alen Branković
TRICE GRAĐANI: Jurica Cvenić

 

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype