sportski sportski sportski sportski

KOD

Ždrijeb skupina za Europska prvenstva svih mlađih kategorija

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U Beogradu je 13. prosinca 2018. održan ždrijeb za mlađe reprezentativne kategorije čime su određeni suparnici po skupinama za Europska prvenstva.

Saznali smo sve protivnike po skupinama za Europska prvenstva U20 (mlada), U18 (juniorska) i U16 (kadetska) reprezentacija u muškoj i ženskoj kategoriji.

Tako ćemo Mušku mladu (U20) reprezentaciju gledati u Tel Avivu u Izraelu od 13. do 21. srpnja 2019., a izvlačenje nam je u skupini donijelo Španjolsku, Njemačku i Latviju.

Muška juniorska (U18) reprezentacija će na Europsko prvenstvo koje se održava od 27. srpnja do 4. kolovoza 2019. otputovati u Grčku, na Volos, a u skupini su s Nizozemskom, Finskom i Španjolskom.

Italija će od 9. do 17. kolovoza 2019. u Udinama ugostiti Mušku kadetsku (U16) reprezentaciju, a u skupini nas očekuju Rusija, Italija i Njemačka.

Ženska U20 reprezentacija će od 3. do 11. kolovoza 2019. biti na Europskom prvenstvu divizije B, a povratak u A diviziju će za početak pokušati izboriti u skupini s Islandom, Izraelom i Kosovom.

Od. 6. do 14. srpnja će trajati Europsko prvenstvo za juniorke (U18), a ždrijeb nas je svrstao u skupinu s Italijom, Belgijom i Njemačkom.

Što se tiče Ženske kadetske (U16) reprezentacije, ona će u B diviziji u Sofiji, u Bugarskoj, u skupini odmjeravati snage sa Slovačkom, Norveškom, Izraelom, Švicarskom i Kosovom i to kao posljednja mlađa reprezentacija u ljeto 2019. – od 15. do 24. kolovoza.

Izvor: HKS

 

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype