sportski sportski sportski sportski

KOD

Željko Obradović će voditi momčad Europe protiv reprezentacije Hrvatske u čast Draženu Petroviću

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Polako se otkrivaju novi detalji u pripremi spektakularne utakmice u čast Draženu Petroviću.

Prije nekoliko tjedana u javnost je izašla informacija kako će se u krajem ove godine, točnije u 9.mjesecu, u Zagrebu odigrati prijateljski susret reprezentacije Hrvatske i kombinirane momčadi Europe, koju bi trebale predvoditi najveće košarkaške zvijezde, uključujući i NBA igrače, a sve to održat će se u čast našeg Dražena Petrovića.

Više detalja oko same utakmice, ali i aktera, očekujemo kroz ovu godinu kada se većina toga finalizira, no jednu ekskluzivnu vijest imamo, koju je prije nekoliko dana u Podcastu ABA lige otkrio Aleksandar Petrović, a koji se osvrnuo na događaj nakon utakmice Cibona-Partizan, kada su se srdačno pozdravili on i Željko Obradović.

“Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me je dirnulo, uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga nas dvojica se jako poštujemo. Mogu vam dati jednu ekskluzivu, mogu početi otkrivati… Početkom veljače u Zagrebu ćemo imati press konferenciju povodom utakmice u Draženovu čast. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv reprezentacije Europe, a nju će voditi najtrofejniji europski trener, Željko Obradović. Ta utakmica će se odigrati 5. rujna u Zagrebu.”

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype