sportski sportski sportski sportski

KOD

Željko Žilavec, direktor Zadra:”Kasnimo sa dvije plaće, ali i to će se riješiti, a raskinuli smo ugovor sa Vladimirom Anzulovićem”

Vijesti iz KK Zadar…

Jutros je održana konferencija za medije KK Zadar, u kojem je javnost obaviještena o stanju u klubu.

S obzirom na zdravstveno stanje prvog trenera Vladimira Anzulovića, čiji je povratak na klupu pod velikim upitnikom, odlučeno je da će Srđan Helbich voditi ekipu do kraja sezone.

Šest poraza u nizu, prema riječima sportskog direktora Zvonimira Ridla, imaju svoju određenu pozadinu.

“Mi smo svjesno išli na spuštanje forme i širu rotaciju prije same završnice, bili smo u nekim utakmicama bez Marčinkovića i Cartera pa to nije veliko iznenađenje. Moram reći da nam je ostao i jedan veliki problem jer se još prije, kada je trener Anzulović to tražio, nije dovelo jednog combo guarda, pa samo u momčadi ostali sa samo dva ball handlera. Poslije su se dogodile neke ozljede i mi smo utakmice izgubili ali momčad izvanredno trenira, to su momci koji su prošle godine dokazali da su pobjednici i vjerujem da ćemo najprije izboriti finale, a zatim i pohrvati se za naslov u finalu.”

O financijskom stanju progovorio je direktor kluba Željko Žilavec

“U drugim sredinama oko toga nema velike drame, u nas kao da si na giljotini. Radimo sve da se financijska situacija stabilizira, uskoro isplate zaostaci a potom i obveze do kraja sezone. Želim da nam igrači vjeruju, do sada smo rješavali ovakve probleme, i ubuduće ćemo”-zaključio je Željko Žilavec.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype