sportski sportski sportski sportski

KOD

Ženski košarkaški klub Mursa Osijek dobio novu Upravu i vodstvo kluba

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Osječki ženski premijerligaš će u novu sezonu krenuti sa novim vodstvom u Upravi.

Stari saziv Uprave kluba se povukao sa čelnih mjesta, a na njihovo mjesto stigli su novi ljudi, koji su preuzeli upravljanje klubom na čelu sa predsjednikom Ivicom Jakićem, koji je oko sebe okupio ekipu ljudi koji će pokušati stabilizirati klub. Samim time, dosadašnje ime kluba pod kojim su nastupali KK Mursa Vrijednosnice Osijek odlazi u povijest, a vraća se starom ime KK Mursa Osijek.

OŽIVLJAVANJE OMLADINSKOG POGONA PRVI CILJ

Jedan od glavnih ciljeva nove Uprave biti će oživljavanje omladinskog pogona, u kojem su zatekli ne baš bajnu situaciju pa će to biti prioritetan zadatak. Cilj je da se kroz razdoblje od 2-4 godine u seniorsku momčadi priključi maksimalan broj igračica iz tog omladinskog pogona. Povjerenje da vode omladinski pogon dobili su Luka Hrgović te Den Rogač, pred kojima je jako puno posla. Upravo su mlađe kategorije bile aktivne gotovo cijelo ljeto.

GUNJEVIĆ I DALJE UZ SENIORKE

Što se tiče seniorske ekipe, okosnica bi trebala ostati ista, a velik gubitak Mursa ima prestankom igranja Sene Matešić, koja je zaključila svoju karijeru. Od igračica iz prošle sezone, sve bi one trebale biti na raspolaganju treneru Goranu Gunjeviću, koji će ih voditi i u slijedećoj sezoni. Osječanke su u prošloj sezoni završile na 6.mjestu Lige za prvaka, a upravo taj rezultat će biti i cilj u novoj sezoni i njega će pokušati ostvariti gotovo sve domaće igračice, izuzev Marte Rimac, koja je u Mursu stigla iz Slavonskog Broda.

Novoj Upravi želimo puno sreće i uspjeha u novoj sezoni te da ostvare sve ciljeve koje su postavili ispred sebe.

Foto: Marin Sušić / Facebook KK Mursa

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype