sportski sportski sportski sportski

KOD

Žuti u borbi za ostanak u ABA ligi, Zadar traži drugu pobjedu za finale Premijerke

Dvije važne utakmice danas imamo na košarkaškom raspredu.

SPLIT TRAŽI OSTANAK U ABA LIGI

Split danas dočekuje na Gripama Sparse, u trećoj izlučnoj utakmici za ostanak u ABA ligi. Za podsjetnik, Sparsi su iznenadili Split na Gripama u prvom susretu i poveli 1:0 u seriji, no već u Sarajevu u drugoj utakmici, Žuti su zaigrali puno bolje i koncentriranije, što im je na kraju donijelo sigurnu pobjedu i izjednačenje u seriji.

Utkamica je na rasporedu od 18:30 uz izravan prijenos na Arenasport televiziji.

“Poruka je vrlo jednostavna, svatko tko misli bilo što drugo osim da je pred nama najteža utakmica sezone, apsolutno je lud. Ništa nas ne zanima, nikakve filozofije planeta Zemlja, zanima nas samo pobjeda i s tim mentalitetom ulazimo u utakmicu.”-poručio je u najavi utakmice trener Mile Karakaš.

ZADAR KOD GORICE LOVI DRUGU POBJEDU I PLASMAN U FINALE

Večeras od 20:30 u Gorici se igra drugi susret polufinalne serije između domaćina Gorice i Zadra. Zadrani dolaze u goste sa prednošću od 1:0 u seriji i danas će tražiti put do pobjede, koja bi im donijela plasman u finale. Prva je utakmica bila lišena rezultatske neizvjesnosti, a dosta razloga leži i u činjenici da je Gorica igrača bez Batura, Ljubičića i Bakovića i takva nije bila konkurentna Mršićevim momcima. Hoće li netko od tog trojca danas biti na raspolaganju vidjet ćemo večeras te hoće li serija završiti ili ćemo gledati treću utakmicu za nekoliko dana…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype