sportski sportski sportski sportski

KOD

AAC: Šibenka minimalno slavila u Beču te ostavila šansu za drugi krug ovog natjecanja

Šibenka je upisala drugu pobjedu u Alpe Adria Cupu. U Beču je sa 69:68 svladala favoriziranu momčad Vienne.

Istu onu koja je na Baldekinu slavila s 30 koševa razlike i kojoj je ovo bio prvi poraz. “Narančasti” su pak sada na omjeru 2-2 s realnim izgledima za plasman u drugi krug natjecanja.Utakmica u Beču bila je izjednačena od početka do kraja. Momčadi su se stalno izmjenjivale u vodstvu, a gosti su u završnici bili koncentriraniji i odnijeli veliku pobjedu. Paić je ubacio 14 poena, Kakar 11, Klarin 9, a Skorić 8 poena. Kod domaćina najefikasniji Vujošević sa 16 poena.

U sljedećem kolu Alpe Adria Cupa momčad Damira Milačića dočekuje slovensku ‘Iliriju’, koju je svladala u gostima.

Damir Milačić, trener Šibenke: ”Velika pobjeda i sve zasluge za ovo pripadaju igračima. Najbitniji dio je bio da startna petorka da pozitivan impuls. To smo dobili.Moramo stati na loptu i ne letjeti previše. Sutra je novi dan.”

Pavao Paić, kapetan Šibenke: ‘‘Čestitam svojoj ekipi na odličnoj utakmici i nevjerojatnoj želji i zalaganju u svih 40 minuta. Dobili smo jednu dosta skupu i renomiranu momčad i skupili dosta samopouzdanja i dobre atmosfere za nastavak sezone. Za kraj čestitam Funcutima i skidam kapu za dolazak na ovako daleko gostovanje i zahvaljujem što su nam dali još jedan dodatni impuls.”

Izvor: GKK Šibenka

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype