sportski sportski sportski sportski

KOD

Škrljevo pripreme započelo u novoj dvorani, cilj je biti u gornjem domu tablice

Jedini premijerligaš sa Zapada Hrvatske je krenuo u pripreme za devetu premijerligašku sezonu u nizu.

Košarkaši DepoLink Škrljeva u sportskoj su dvorani Kostrena, svom novom domu, krenuli s pripremama za novu sezonu u HT Premijer ligi. Pred Zelenima je deveta sezona u nizu, kako igraju u prvom razredu hrvatske košarke.

Treneru Damiru Rajkoviću na prvu se prozivku odazvalo 11 igrača, dok se dolazak tri nove prinove: Amerikanca Kellona Teylora, Zadranina Maria Špalete i mladog hrvatskog reprezentativca iz Zagreba Leona Šljivarića očekuje do kraja tjedna. Igrače je na početku priprema pozdravio predsjednik kluba Vice Sep zaželjevši im dobrodošlicu i dobar rad u pripremnom periodu.

Trener Rajković istaknuo je da je zadovoljan rosterom i igračima koji su došli u prijelaznom roku. “Za razliku od prošle godine kada smo pripreme počeli sa 12 novih igrača, ove godine pripreme počinjemo sa osam igrača iz prošlosezonske ekipe. Tu je povratnik u naše redove Karlo Uljarević, koji je svojim dolaskom bitno pojačao naše redove, naglašava Rajković. Kada se do kraja tjedna priključe Taylor, Špaleta i Šljivarić, imati ćemo na dispoziciji 14 igrača. Već u subotu nas očekuje prva utakmica protiv novog prvoligaša Crikvenice, a drugi tjedan idemo na jaki turnir u Udine, gdje u prvoj utakmici igramo s Fortitudom. Očekivanja su veća nego lani. Igramo u novoj dvorani u Kostreni koja je puno veća nego ona u Mavrincima. Napokon imamo i svoju svlačionicu, kao pravi domaćini, a i termini su nam po mjeri. Očekujem da se plasiramo u gornji dio ljestvice.“

DepoLink Škrljevo ove će sezone igrati samo HT Premijer ligu, pa će fokus biti na utakmicama prvog razreda hrvatske košarke.

Izvor: KK Depolink Škrljevo

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype